TRENDI FRIZURA

Kako postići romantične valove u kosi

13.01.2015 u 12:36

Bionic
Reading

Ovogodišnju dodjelu Zlatnih globusa nisu obilježile samo raskošne haljine, već i zanimljive frizure slavnih ljepotica. Romantični valovi nikad nisu bili više trendi, a kako ih nositi, pokazale su glumice Diane Kruger i Naomi Watts

Frizerka poznatih Jen Atkin oblikovala je moderne retro valove u kosi Diane Kruger. Ovakav tip frizure nije teško postići. Ključ je prije toplinskog oblikovanja na još vlažnu kosu nanijeti proizvod za volumen kose poput Moroccanoil Root Boosta koji se nanosi direktno na korijen kose. Na ovaj način stvorit ćete podlogu za volumen i teksturu.

Za prekrasnu frizuru Naomi Watts zaslužan je još jedan frizer poznatih, Cervando koji je kreirao frizuru modernih i elegantnih valova na poludugu kosu. Za postizanje ovakve frizure potrebno je nanijeti Moroccanoil Root Boost na cijelo područje vlasišta te kosu nakon toga grubo prosušiti rukama. Pjena Moroccanoil Root Boost obogaćena je arganovim uljem koji njeguje vlasište i kosu, a učvršćivanjem korijena kose, osigurava postojanost ovih romantičnih retro valova u kosi koji su u jeku trenda.