ULAGANJE KOJE SE ISPLATI

Kako nositi najpoželjniji kaput ove sezone

30.12.2015 u 11:08

  • +2

Kaput camel boje

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Planirate li iskoristiti sezonska sniženja i kupiti kaput koji ćete nositi u idućim sezonama, odaberite camel boju

Klasični camel kaput lako se može kombinirati s bilo kojom krpicom, a dokaz tome su slavne ljepotice koje ga od početka jeseni rado nose za razne prigode i događanja.

Na otvorenju trgovine Club Monaco glumica Taylor Schilling svima je pokazala da zna što se nosi ove jeseni i zime. Osim toga, dala je dobar primjer toga kako ovaj kaput može podignuti bilo koju kombinaciju.

Modna ikona Sienna Miller nosila je camel kapute u više prigoda, od kombinacije s uskim trapericama i trendi smeđim gležnjačama od brušene kože do večernjeg stylinga uz crnu haljinu i cipele.

It djevojka današnjice, Gigi Hadid, u svome ormaru ima nekoliko kaputa u camel boji, od dugačkog, koji je nedavno obukla uz prelijepu haljinu u sličnom tonu, do kraćih, koje rado nosi na traperice i gležnjače.

Tražite li inspiraciju za elegantniji look, uvijek se možete pouzdati u Victoriju Beckham jer je ona s godinama postala oličenje žene koja ima stila, a i njezine su modne kolekcije sve bolje iz sezone u sezonu.

Koji god styling odabrali, camel kaput definitivno je klasik kojim ne možete pogriješiti, a slavne su ljepotice pokazale da se jako lijepo može kombinirati za različite outfte i stilove.