MODNA INSPIRACIJA

Kako nositi haljine u zimskim mjesecima

29.11.2018 u 06:46

Bionic
Reading

Iako su lepršave haljine sinonim ljetne sezone, uz pravilno stiliziranje zablistat će i u hladnim mjesecima, o čemu dovoljno svjedoče stajlinzi zvijezda ulične mode

Poigravanje uzorcima

Ove zime iskočite iz mora sivih, bež i crnih tonova haljinom odvažnog uzorka. Skrivanjem lepršave šarene haljine pod slojevima tamnih odjevnih komada gubi se njeno značenje, a uz blejzer popularnog heritage uzorka stvorit ćete eklektičnu kombinaciju koja neće proći nezamijećeno.

Specifična paleta boja

Nošenje komada u istoj boji od glave do pete redovito rezultira ispoliranim izgledom. Ove sezone poigrajte se trendovskim životinjskim uzorkom u formi lepršave haljine koja će se odlično uklopiti uz smeđi kaput od lažnog krzna i dodatke u tonovima karamele za stajling koji je postignut minimalnim trudom s maksimalnim modnim utjecajem.

  • +8
Street style zvijezde na tjednima mode Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kombinacija hlača i haljine

Haljina retro šarma poprima sasvim nov izgled istaknuta uz hlače. Kako biste tu kombinaciju učinili uspješnom, birajte kreacije asimetričnog kroja i dužine midi kojima ćete parirati hlačama širokih nogavica, a cjelokupan stajling zaokružite modernom inačicom cipela mule i klasičnim balonerom.

Sudaranje tekstura

Svilenu košulja-haljinu koju ste obožavali nositi u ljetnim mjesecima kombinirajte s udobnom vestom na kopčanje i elegantnim modelom tenisica, a ovu ženstvenu kombinaciju učinite dodatno zanimljivom parom bijelih tenisica, čija popularnost ne blijedi.

Slojevit stil

Haljine ukrašene boemskim printom u zimskoj sezoni kombinirajte s dolčevitom, a vintage dojam istaknite zlatnim nakitom i popularnim zgužvanim čizmama.