TJEDNI HOROSKOP

Ovnovima i Vagama stanje na računu neće biti blistavo, Škorpioni će biti zavodljivi i atraktivni, a veze Vodenjaka naći će se na prekretnici

18.07.2022 u 06:54

Bionic
Reading

Ovnove će zabrinjavati nestabilne financijske prilike. Bikovi neće podnositi boravak u stanu pa će stalno tražiti nove izvore uzbuđenja. Rakovi će primiti ponudu koja uključuje mogućnost napredovanja. Vagama stanje na računu neće biti blistavo dok će Strijelci krajem tjedna doznati povoljne novosti vezane za financije. Škorpioni će biti zavodljivi i atraktivni, a mnoge će se veze Vodenjaka naći na prekretnici. Za Ribe je ovo pravi trenutak da poboljšaju odnose s kolegama s kojima nisu bliski ili se zbliže sa šefom

Žele li izbjeći rasprave, Ovnovi bi se trebali pokušati prilagoditi partneru i članovima obitelji te izgladiti nesporazume iskrenim razgovorom. Neke će zabrinjavati nestabilne financijske prilike. Smatraju li da više troše no što zarađuju, vrijeme je da sjednu za stol i popišu troškove. To će im dati bolji uvid u potrošačke navike i pomoći da shvate na čemu bi mogli uštedjeti.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Keira Knightley je Ovan, rođena je 26. ožujka 1985. Izvor: Profimedia / Autor: Ian West / PA Images / Profimedia

Bikovi neće podnositi boravak u stanu pa će stalno tražiti nove izvore uzbuđenja. Provodit će dane u prirodi ili na plaži, a večeri u noćnim klubovima. Samci će uvećati svoj ugled, a najveći aduti bit će im šarm i smisao za humor. Mnogi će zbog zahtjeva posla često biti na terenu, a moguć je i odlazak na kraći put. One koji su u potrazi za zaposlenjem očekuju povoljne vijesti.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Penelope Cruz je Bik, rođena je 28. travnja 1974. Izvor: Profimedia / Autor: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Blizanci će nastojati ostaviti što bolji dojam na ljude koje će sretati, što im neće uvijek polaziti za rukom. Ne bi se trebali zamarati time što drugi misle o njima jer se ionako ne mogu svakome svidjeti. Kreativnost i razvijene socijalne vještine pomoći će im da se izdignu iz prosjeka.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +9
Angelina Jolie je Blizanac, rođena je 4. lipnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: Barbara Amendola/ipa-agency ne / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rakovi koji su na ljetovanju trebali bi iskoristiti tople večeri za nježne i romantične trenutke s voljenim. Pred samcima je uzbudljiva avantura koja će im obilježiti ljeto. Sjajno će se snalaziti u raznim područjima. U sve će se razumjeti, zbog čega će mnogi tražiti njihovu pomoć i savjete. Ako traže posao, primit će ponudu koja će im privući pažnju. Svidjet će im se to što uključuje mogućnost napredovanja.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Sofia Vergara je Rak, rođena je 10. srpnja 1972. Izvor: Profimedia / Autor: Jason Merritt / Getty images / Profimedia

Premda će Lavovi uživati u upoznavanju novih ljudi i zanimljivim razgovorima, ne bi trebali vjerovati svemu što čuju. Netko bi se mogao lažno predstaviti u nadi da će ih impresionirati pa bi bilo mudro da zadrže oprez. Iscrpljenost i pad energije potaknut će ih da većinu obaveza odgode za povoljnije vrijeme. Najsretniji će biti oni koji su na godišnjem odmoru i ne moraju ići na posao, ali bi i njih krajem tjedna mogao dostići poziv da hitno interveniraju.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +9
Jennifer Lopez je Lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: LaStarPixMEDIA / BACKGRID/PROFIMEDIA

Premda će Djevicama odgovarati mir i samoća, ne bi trebale izbjegavati prijatelje. Samci bi mogli upoznati nekog posebnog i osjetiti neuobičajenu povezanost s njim. Iako im neće nedostajati zanimljivih ideja, trebat će im netko tko će ih potaknuti da ih ostvare i izbore se za uspjeh. Neka nastave njegovati dobre odnose s kolegama, čija bi im podrška mogla dati vjetar u leđa.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +11
Zendaya je horoskopska Djevica, rođena je 1. rujna 1996. Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Vagama stanje na računu neće biti blistavo, ali to ih neće spriječiti da ugađaju sebi i svojim željama. Nastave li kupovati sve što im se svidi, partner i ukućani će im uputiti prigovor. To će ujedno biti glavni razlog nesuglasica. Samce će privući netko stariji i ozbiljniji. Ambiciozni su i spremni na trud i odricanje kako bi ostvarili ciljeve. Skladni odnosi s utjecajnim ljudima pokazat će se ključnima za daljnji tijek karijere.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Kim Kardashian je Vaga, rođena je 21. listopada 1980. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Škorpioni će biti zavodljivi i atraktivni pa im neće biti problem osvojiti pažnju privlačnog stranca koji im je zaokupio misli. Ipak, većina odnosa zasnovanih ovog tjedna temeljit će se isključivo na tjelesnoj privlačnosti pa ne trebaju gajiti velika očekivanja. Bit će zadovoljni ostvarenom zaradom bave li se turizmom.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Julia Roberts je Škorpion, rođena je 28. listopada 1967. Izvor: Profimedia / Autor: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Strijelci samci čeznut će za osobom koja je prema njima hladna i ravnodušna. Shvatit će da ne žele trošiti vrijeme i energiju na nekoga tko im ne uzvraća emocije. Zauzeti Strijelci na razne će načine pokušati razbiti monotoniju u vezi i probuditi uspavane srasti. Osjećat će da se nemaju na koga osloniti. Umjesto da paničare bez potrebe, trebaju smireno pristupiti problemu i što prije doći do rješenja. Krajem tjedna doznat će povoljne novosti vezane za financije.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Hailey Bieber je Strijelac, rođena je 22. studenog 1996. Izvor: Profimedia / Autor: TheHapaBlonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jarcima koji su nedavno započeli vezu partner će pokazati svoju drugu stranu koja im se neće svidjeti. Ne treba donositi brzoplete zaključke, već mu dati priliku da iznese svoju stranu priče. Nije vrijeme za prenagljivanje u odlukama, a posebno ako su vezane za promjenu posla ili osamostaljenje. Bolje je izbjegavati drastične promjene i zasad se koncentrirati na poboljšanje odnosa s kolegama i učvršćivanje trenutnog poslovnog statusa.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +18
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mnoge će se veze Vodenjaka naći na prekretnici. Nije dobro donositi radikalne odluke dok ne budu potpuno sigurni što žele i osjećaju. Mnogi će se istovremeno baviti svojim i tuđim obavezama. Zapast će ih zaduženja kolege koji je na godišnjem odmoru, što će im teško pasti.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Princeza Charlene je Vodenjak, rođena je 25. siječnja 1978. Izvor: Profimedia / Autor: NTB Scanpix / Alamy / Alamy / Profimedia

Ribe će razgovarati s partnerom o zajedničkoj budućnosti i potomstvu. Samci će biti okruženi udvaračima, što će im iznimno laskati. Pažnju će im zaokupiti netko tko će ih nasmijavati i tko će ih poticati da budu spontani i zaigrani. Na poslu će vladati ugodna atmosfera. Pravi je trenutak da se poboljšaju odnose s kolegama s kojima nisu bliski ili se zbliže sa šefom.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +12
Jessica Biel je Riba, rođena je 3. ožujka 1982. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia