LJUBAVNI USPONI I PADOVI

Venera u Raku naročito će povoljno utjecati na Ribe, Škorpione i same Rakove te im udahnuti neodoljiv šarm

16.07.2022 u 07:46

Bionic
Reading

Kad nakon boravka u živahnim, ali površnim Blizancima Venera 18. srpnja uđe u znak Raka, donijet će romantične, nježne i produhovljene vibracije

Rak je brižan i zaštitnički nastrojen znak, stoga je oprezan i u svoje i u tuđe ime (to jest, tjera i druge da budu oprezni). Kad planet ljubavi, estetike i putenih užitaka uđe u Raka, mnogi će zaljubljeni doživljavati emocionalne uspone i padove, no oni možda neće biti izazvani okolnostima, nego promjenjivim psihičkim stanjima.

Stoga, želite li izbjeći nesuglasice i scene s voljenim, nemojte dizati paniku ako naslutite problem u vezi ili prepreku u udvaranju. Budite strpljivi i pustite da vam se emocije uravnoteže.

S druge strane, Venera u Raku donijet će potrebu za dubljim vezivanjem pa bi veze započete u ovom razdoblju mogle brzo dobiti ozbiljan ton. Postojeći odnosi bit će prožeti toplinom, iskazima ljubavi i znakovima pažnje, a romantične večeri udvoje bit će privlačnije od ludih izlazaka i bučnog društva.

  • +34
Sofia Vergara je Rak, rođena je 10. srpnja 1972. Izvor: Profimedia / Autor: Jason Merritt / Getty images / Profimedia

Budući da je Rak povezan s domom, obitelji i rodnim krajem, ovaj će Venerin tranzit pobuditi potrebu za provođenjem vremena s najbližima. Vrijeme će biti povoljno i za uređenje doma i okućnice te iskušavanje u kulinarskim izazovima. Mnogi će odlučiti posjetiti rodbinu koja živi u drugom mjestu, a idealne destinacije za ljetovanje bit će one u kojima ste već boravili i koje u vama bude lijepe uspomene.

  • +5
Selena Gomez je Rak, rođena je 22. srpnja 1992. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Venera u Raku naročito će povoljno utjecati na Ribe, Škorpione i same Rakove, kojima će udahnuti neodoljiv šarm. Godit će i Bikovima i Djevicama, a nešto manje Jarcima, koji će postati svjesniji svega što im nedostaje na emocionalnom planu.

  • +14
Eva Longoria je Riba, rođena je 15. ožujka 1975. Izvor: Profimedia / Autor: MARIA LAURA ANTONELLI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Ovnovi i Vage bit će podložniji buri osjećaja i skloniji prenagljenim reakcijama, pogotovo osjete li se povrijeđenima. S druge strane, libido će im biti vrlo jak i na visokoj cijeni. Venera će se preseliti iz Raka u Lava 11. kolovoza.