SVI SU LUDI ZA SELENOM

Kako je teen zvijezda postala nova ikona stila

18.08.2016 u 11:23

Bionic
Reading

Ona je slavna osoba s najviše pratitelja na Instagramu, najlajkanijom fotografijom na toj društvenoj mreži i glazbena zvijezda. Selena Gomez jedna je od rijetkih Disneyjevih zvijezda koja je bez ikakvih ekscesa uspješno nastavila graditi karijeru i postala idol milijunima cura diljem svijeta, ali i nova ikona stila

Netipična tinejdžerska zvijezda nije upala u klasične zamke, a odrastanje pod svjetlima reflektora nije joj nimalo naštetilo.

Uspjela je zadržati imidž dobre cure i zaslužiti obožavanje gotovo 200 milijuna sljedbenika na društvenim mrežama (Twitter, Facebook i Instagram), samoprozvanih Selenatora, a ova 24-godišnja slatkica latino-korijena trenutno je na uspješnoj svjetskoj turneji na kojoj promovira svoj novi album 'Revival', dok joj najesen izlazi nova serija, svojevrsna latino-verzija 'Imperija'.

@vogueaustralia ?? in @louisvuitton @nicolasghesquiere

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on


Mlađahna ljepotica, uz sve to, posljednjih godinu dana postala je i nova ikona stila, ali i muza dizajnera Nicolasa Ghesquièrea, kreativnog direktora luksuzne pariške modne kuće Louis Vuitton

Selena je postala i zvijezda njihove najnovije reklamne kampanje, a u kreacijama Louisa Vuittona krasi i naslovnice prestižnih modnih magazina, australskog i brazilskog izdanja Voguea i Marie Clairea. Redovita je gošća pariškog Tjedna mode, a njezine street style kombinacije neiscrpna su modna inspiracija.

My first @vogueaustralia cover came out -thank you so much! So grateful

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on


Svakodnevni street style look mlada zvijezda želi učiniti što jednostavnijim i ležernijim. 'Volim pronalaziti komade koji su nekonvencionalni i kombinirati ih tako da izgledaju klasično. Kad nešto forsirate, to se jednostavno vidi', otkriva Gomez.

No, nova modna ikona u razgovoru za Vogue otkriva da je i njoj sve to novo te da donedavno ni sama nije mogla pristupiti velikim dizajnerskim imenima. Do slavnog Nicolasa Ghesquièrea došla je na netipičan način, dobila je njegov e-mail od zajedničke prijateljice i poslala mu poruku, a ostalo je povijest.

when your lyrics are on the bottle ??

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on


'Istog me trenutka zaintrigirala svojom spontanošću i znatiželjom', rekao je Ghesquière. Selena otkriva da slavni dizajner obožava i njezinu pjesmu 'Good for You', a upravo je to, kaže ona, probilo led.

Danas Selena Gomez Vuittonove revije gleda iz prvog reda, a na najvažnijem modnom događaju godine, Met Gala zabavi, društvo joj je pravio upravo slavni dizajner s kojim pozira i na naslovnici brazilskog Voguea.


No, mlada zvijezda priznaje da nije u početku išlo sve tako glatko u modnim krugovima. 'Recimo samo da nisam uvijek bila prvi izbor slavnih dizajnera', priznaje Gomez.

Za njezinu modnu transformaciju zaslužna je, između ostalih, i poznata stilistica Kate Young koja joj, otkriva pjevačica, pomaže da Vuittonove nerijetko jako zahtjevne komade iz posljednje kolekcije uklopi u svoje stajlinge.

'Vuitton zna biti posebno izazovan za kombiniranje. Izgleda jako futuristički, s mnoštvom traka i remenja. No, Selenini stajlinzi uvijek izgledaju mladenački i kul te manje konceptualno. Ona čini sve kako bi modu prilagodila svojoj osobnosti', hvali je stilistica Young.

Happy to finally share my first @louisvuitton campaign --thank you and love you @nicolasghesquiere ?? @bruce_weber

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on