modni trendovi u doba pandemije

Kako je pandemija promijenila modno viđenje božićne večere? Home glamour je trend u kojem planiramo dočekati blagdane!

23.11.2020 u 12:22

Bionic
Reading

Trenutna globalna situacija utjecala je na apsolutno sve sfere naših života. Promijenio se način na koji pristupamo kako svakodnevici tako i nekim tradicionalnim običajima i navikama

Ispred nas je jedno od najljepših razdoblja u godini kad se zajedno sa svojim najbližima radujemo čaroliji ovog doba. Velika obiteljska i prijateljska okupljanja, neizostavne božićne i novogodišnje zabave ove će godine morati pronaći balans između sigurnosti i tradicije. Sve to utječe i na najnovije trendove koji se prilagođavaju trenutnoj situaciji i tako nam donose najbolje od mode, kreirano za novo normalno.

Nova RESERVED kolekcija “Christmas Dinner” predstavlja jedan od najnovijih trendova, nadahnut tradicijom, ali i trenutnom situacijom. Nova realnost u kojoj se nalazimo potaknula je Reserved na stvaranje nečeg jedinstvenog i bezvremenskog, a istovremeno izuzetno ugodnog i upravo savršenog za kućnu ali stylish božićnu večeru. Kolekcija nadahnuta blagdanima donosi prijedloge outfita za obiteljske i svečane sastanke koji će omogućiti ležernu eleganciju tijekom cijelog dana.

Odjeća koja daje osjećaj druge kože, ona za koju kažemo da je ne bismo skidali, glavni je Reservedov odgovor na trend „ostani kod kuće“.  Mekani i udobni baršun koji se ne gužva daje osjećaj ugode tijekom dana, a zahvaljujući sjajnoj strukturi savršeno se uklapa i za večernje blagdanske prilike. Podstavljena ramena i lijepa ogrlica,  uz suptilne i prirodne boje izvrsno se nadopunjuju s dubokim crnim i zlatnim detaljima. Focus kolekcije je prekrasan ogrtač koji se može nositi od zore do sumraka, a savršeno se podudara s trendom kućnog glamura. Ženstveni i lepršavi oblici silueta, ukrasne rese i marabu perje, nabori i nježna čipka pretvorit će svakodnevnu odjeću u večernji styling. Komadi iz kolekcije hrabri su i jednostavni, kreirani kako bismo se osjećali posebno za božićnu večeru bez obzira na situaciju i broj ljudi koji nas okružuje!

Odjeća i dodaci iz RESERVED kolekcije Christmas Dinner dostupni su u trgovinama i na www.reserved.com