FASHION GURU:

Kako je moguće to da je Šušnjara baš toliko cijepljena od stila?

24.11.2016 u 12:42

Bionic
Reading

Splitski humanitarni koncert '2 glasa, 2 instrumenta' Jacquesa Houdeka i Nine Kraljić nisu propustile Andrea Šušnjara i Doris Dragović, no naš modni kritičar Fashion Guru nije bio nimalo oduševljen njihovim stajlinzima. Doris se zavila u crno i stopila s okolinom, dok je mlađahna Šušnjara odabrala stajling primjeren malo starijim gospođama

Dva glasa su nedavno ispunila splitski HNK, no nas nisu oduševili gosti na tom događaju. Glavne gošće bile su neprikosnovene vladarice splitske scene - Andrea Šušnjara i Doris Dragović.

Za razliku od Andree, Doris je ipak imala spektakularnih modnih momenata u svojoj karijeri i upisala se na hrvatsku modnu scenu pa joj i možemo oprostiti stilske greške i greškice, među njima i ovaj stajling zbog kojeg izgleda kao sipin špaget.

Imam osjećaj, a rijetko kad se varam, da kod Andree nikad nećemo naići na iznimno dobar stajling, već ćemo je pamtiti isključivo po lakonotnim stihovima Huljićeve obitelji.

No kako se inače odijeva slatka Andrea, ovaj je stajling za peticu, makar bi ova kombinacija bolje stajala Doris nego njoj.

Moram se upitati kako je moguće da je netko baš u tolikoj mjeri cijepljen od stila?