OD DEBELJUCE DO MRŠAVICE

Kako je Kelly Osbourne uspjela toliko smršavjeti?

04.01.2013 u 10:37

Bionic
Reading

Svoja iskustva Kelly sada dijeli s ostalim ženama u televizijskoj emisiji 'Daybreak and Lorraine'. Čarobne metode nazvala je 'Kelly Osbourne Hollywood Diet', a mnoge žene su ih s radošću prihvatile

Poznata po nevjerojatnoj transformaciji tijela, Kelly Osbourne jako dobro zna što treba napraviti da se dođe na listu najljepših. Kelly se

godinama borila s viškom kilograma, a bitku je počela dobivati nakon 'Plesa sa zvijezdama' 2010. godine.

Nakon tog iskustva Kelly je počela zdravije jesti i redovito vježbati. Rezultati nisu došli preko noći, ali su u konačnici senzacionalni. Naravno, cijelo to iskustvo probudilo je u Kelly i veliko samopouzdanje.

'Nakon mnogo godina borbe s kilogramima shvatila sam da je rješenje zapravo vrlo jednostavno. Samo jedite zdravije i više vježbajte', izjavila je Kelly. Ta mantra dovela ju je do super rezultata – skinula je čak 30 kilograma!

Svoja iskustva Kelly sada dijeli s ostalim ženama u televizijskoj emisiji 'Daybreak and Lorraine'. Čarobne metode nazvala je 'Kelly Osbourne Hollywood Diet', a mnoge žene su ih s radošću prihvatile.

Kelly u emisiji surađuje s 'običnim' ženama. Na početku ih odvede na detaljan zdravstveni pregled, a potom kreću u akciju. Mijenja im prehranu te ih potiče na redovitu tjelovježbu.

Pravila 'Kelly Osbourne Hollywood Diet' vrlo su jednostavna: jedite svaka dva do tri sata, ne idite u kupovinu i ne kuhajte kad ste gladni, napravite plan prehrane tjedan dana unaprijed, jedite samo kad ste gladni, redovito pijte vodu i nemojte izbjegavati jesti jer nećete imati snage za vježbanje.