NIJE NEMOGUĆE

Kako imati noge poput Julije Roberts?

21.01.2014 u 09:36

Bionic
Reading

Rijetko kada pojavljivanje Julije Roberts u javnosti prođe nezapaženo, a ako uz to odjene i minicu, nema sumnje da će svi pogledi biti upereni u njezine noge

Rijetko tko nikada nije pozavidio poznatoj glumici Juliji Roberts na izgledu i besprijekornoj figuri, a kada se pojavila u denver plavoj haljini koja joj je sezala do koljena, otkrila je odlično oblikovane i vitke noge. Budući da ništa u svijetu showbizza ne može dugo ostati tajna, tako je otkrivena i tajna Julijinih sjajno oblikovanih nogu.

Naime, kako piše Daily Mail, Julia vježba četiri puta tjedno s osobnim trenerom, a tijekom vježbanja 30 minuta vježba step aerobic te 40 minuta odvoji za napornije vježbe tipa iskorake, trbušnjake i sklekove.

Osim toga, Julia redovito trči, igra tenis, pliva, vozi bicikl i vježba pilates.

Da biste imali noge poput Julije Roberts, isprobajte ovo: iskorake koji sjajno zatežu sve mišiće nogu.
Stanite uspravno, nogama lagano razdvojenim u širini ramena. Desnom nogom napravite velik iskorak prema naprijed, a obje noge moraju biti praktički pod pravim kutom dok lijevo koljeno mora gotovo doticati pod.

Nakon toga se vratite u prvotni položaj te istu vježbu ponovite lijevom nogom. I nakon toga se ponovno vratite u prvotni položaj. Vježbu ponovite 12 do 15 puta svakom nogom.