BEZ OKOLIŠANJA

Kako do seksa za jednu noć?

24.08.2011 u 16:28

Bionic
Reading

Kad muškarac želi seks za jednu noć, ne treba se pretvarati da je romantičan jer žene bolje reagiraju na agresivniji i direktan pristup

Novo istraživanje pokazuje da će se žene lakše prepustiti trenutku i pristati na seks za jednu noć ako muškarac odmah prijeđe na stvar, bez pretjeranog udvaranja i seksističkog ponašanja.

Istraživanje, u kojem je sudjelovalo oko tisuću muškaraca i žena, pokazalo je da muškarci s direktnim pristupom imaju više uspjeha. Daily Mail prenosi da u studiji sveučilišta u Kanzasu stoji da će žena bolje reagirati ako se muškarac ponaša agresivnije i smjelije, kao da mu ona pripada.

U istraživanju su oba spola pitali što misle o seksističkim stavovima prema ženama i bi li pristali na seks za jednu noć. Također su ih pitali do koje granice bi trpjeli takvo udvaranje i koliko je takav pristup prihvatljiv ženama.

'Muškarci koji pokazuju puno samopouzdanja prilikom udvaranja imaju više uspjeha. Također, muškarci koji se ponašaju sirovo i imaju seksistički stav pronaći će žene kojima to odgovara jer i same imaju takav stav prema drugim ženama', kažu stručnjaci Jeffrey Hall i Melanie Canterberry.

Objašnjavaju da takav tip žena voli muškarce koji su agresivniji i ponašaju se poput špiljskog čovjeka. U ta vremena najljepše i najbolje žene birali su najjači muškarci - natjecali su se s drugim muškarcima koji su željeli istu ženu te je nakon osvajanja držali samo za sebe, podalje od drugih.