SENZUALNE I LIJEPE

Kako biti više seksi

17.07.2012 u 07:16

Bionic
Reading

Vrijeme je da probudite seksipil, a mi vam donosimo nekoliko savjeta koji će vam pomoći u tome

Mnoge žene danas nisu sposobne osvijestiti i osjetiti vlastiti seksipil koji ima važnu ulogu u različitim područjima života, a posebno u onom ljubavnom. Čini se kako je suvremeni način života uvelike pridonio tome. Bezbrojne obaveze, mnogo poslova

kod kuće i na poslu te mrtva utrka s vremenom dovele su do toga da su žene iscrpljene i nemaju vremena posvetiti se sebi i razvijanju seksipila. Vrijeme je da to promijenite i učinite nešto za sebe. Donosimo vam nekoliko savjeta koji će vam pomoći u tome.

Šetajte goli
Nakon tuširanja, nemojte se odmah odijevati. Prošećite malo stanom goli jer ćete na taj način osjetiti tijelo i senzualnost. Što to češće budete radili, bolje ćete se osjećati u vlastitoj koži i probudit ćete svoj seksipil.

Masaža tijela pred ogledalom
Svaki dan nanosite na tijelo losion ili neko mlijeko za tijelo. To obavezno činite ispred ogledala i pazite da vam pokreti budu spori, nježni i senzualni. To će vam pomoći da cijenite i uvidite ljepotu svog tijela.

Seksi životopis
Napišite svoj seksi životopis. U njega stavite sve komplimente koje ste dobili od muškaraca, a zapišite i ono što sami volite na sebi. Čitajte taj životopis dnevno barem dva puta. Tako ćete osvještavati vlastiti seksipil.

Govorite seksi
Govorite dvosmisleno i koristite seksi riječi. Dakako, to ne trebate činiti na radnom mjestu, ali u pauzi smijete zgodnom kolegi reći dvosmislenu rečenicu zbog koje će razmišljati još satima o vama. Ovdje ne govorimo o vulgarnostima nego o seksi riječima

Nježnost prema vlastitom tijelu budi seksipil

koje će učiniti da se osjećate kao seksi zavodnica.

Birajte seksi odjeću
Nemojte popustiti pred brojnim obavezama i stalno tražiti udobnu odjeću. Sviđalo se to vama ili ne, velik dio seksipila čini seksi odjeća. Umjesto širokih hlača i majica stoga birajte ženstvene haljine kroz koju će vam se nazirati obline.

Plešite
Ako imate prilike, upišite se na tečaj seksi plesa jer ništa ne budi seksipil kao ples. Ako ne želite ići na tečaj, plešite same kod kuće. Neka pokreti budu spori i senzualni, izvijajte se i probudite seksi božicu u sebi.

Crveni ruž
Jedno je istraživanje pokazalo da crveni ruž u ženama budi trenutno seksi raspoloženje jer se osjećaju lijepo i privlačno. Stoga nanesite crveni ruž i koketirajte.

Priuštite si kraljevski tretman
Ako ikako možete, počastite se masažom i ostalim spa tretmanima. To će učiniti da se zaista osjećate bolje u svojoj koži, a taj će osjećaj pak rezultirati povećanim seksipilom. Dokazano!