TKO BI REKAO

Kakav seks pruža najviše zadovoljstva

05.02.2013 u 11:13

Bionic
Reading

Parovi koji su glasni u krevetu dok se seksaju doživljavaju veće zadovoljstvo

Britanski znanstvenici u jednoj su studiji došli do otkrića da je vokalno izražavanje osjećaja i zadovoljstva u krevetu povezano s boljim seksualnim životom.

Studija sa Sveučilišta Leds tako kaže da žene dobro reagiraju ako je muškarac glasan u krevetu. Smatraju da su glasni zvukovi potvrda da je seks dobar te da muškarac cijeni ženinu inicijativu.

Muškarci uživaju više ako je partnerica glasna, a 71 posto anketiranih žena otkrilo je kada su najglasnije. Gotovo dvije trećine njih su namjerno najglasnije kada primijete da je partner na vrhuncu jer žele da mu bude još bolje.

Oko 92 posto anketiranih muškaraca i žena smatra da je glasan seks bolji i kvalitetniji te da podiže samopouzdanje partneru. Od toga ih je 87 posto namjerno glasnije samo zbog toga.

U anketi tvrtke koja prodaje seksi igračke, Lovehoney, sudjelovalo je tisuću ispitanika, a rezultati pokazuju da su žene u krevetu glasnije nego muškarci.

Jedan od razloga zašto je tome tako je taj što žene imaju intenzivniji orgazam nego muškarci. Daily Mail piše da je drugo moguće objašnjenje to da žene osjećaju pritisak da glasnim seksom moraju izraziti svoje zadovoljstvo i tako uvjeriti partnera da uživaju.