nakon preuređivanja

Kakav luksuz: Chrissy Teigen uselila se u novi dom i obožavateljima otkrila kako je uredila vilu na Beverly Hillsu

11.05.2021 u 09:31

Bionic
Reading

Chrissy Teigen i pjevač John Legend s dječicom su konačno uselili u svoj novi dom na Beverly Hillsu. Luksuznu vilu kupili su prošle godine za 17,5 milijuna dolara te su je od tada renovirali. Sada su radovi konačno gotovi, a Chrissy se na društvenim mrežama pohvalila predivno uređenim domom

Nekadašnja manekenka i model, a danas autorica kuharice, Chrissy Teigen na svom Instagram profilu objavila je fotografije svog luksuznog, novouređenog doma na kojima se opušta u sofisticiranoj, suncem okupanoj dnevnoj sobi.

'Upravo smo se preselili u naš novi dom, pa je Majčin dan posvećen donacijama i organizaciji, 'Bar Rescueu' i pravljenju focaccie! San! Sretan Majčin dan, drage moje mame. Preživjeli smo,' napisala je Chrissy uz objavljene fotografije.

Fotografije iz novog doma prikazuju doista luksuzno uređenu kuhinju s mramornim površinama, savršenu za Chrissyne nove kulinarske izazove. Prostorijom dominira masivan kuhinjski otok, a uz njega su kombinirani elegantni stolci te mramorni blagovaonski stol s klupom za sjedenje.

Blagovaonski prostor krasi luster u zlatnoj boji pružajući ugodnu rasvjetu. 'Radovi u tijeku x3,' napisala je Chrissy uz fotografiju na kojoj sjedi na radnoj površini pokraj dizajnera interijera Jakea Arnolda. 'Volim te', dodala je, označavajući Arnolda.

Kuhinja otvorenog tipa nastavlja se na dnevni boravak uređen plišanim namještajem te detaljima u obliku visećih zvjezdica koje odmah privlače pažnju. Donja etaža kuće staklenim stubištem povezana je s gornjim katom, a interijer krase i buketi šarenog cvijeća, velike umjetničke slike na zidovima te elegantni lampioni.

U novoizgrađenoj vili ne nedostaje luksuznih sadržaja. Nekretnina se proteže na gotovo tisuću četvornih metara te ima stropove više od sedam metra. Tu je i sedam spavaonica, 11 kupaonica, LED kino te vinski podrum s 300 boca.