ZAISTA IMPRESIVNO

Plijeni posebnim šarmom: Chrissy Teigen i John Legend otvorili su vrata svog novog doma

08.04.2020 u 12:04

Bionic
Reading

Proslavljeni model i blogerica Chrissy Teigen i njezin suprug, glazbenik i producent John Legend, priuštili su si dom iz snova za koji su potrošili 7.7 milijuna dolara

Slavni par koji je na glasu kao jedan od najskladnijih u svijetu showbizza, nedavno su odlučili investirati u još jednu nekretninu u New Yorku.

  • +11
Dom Chrissy Teigen i Johna Legenda Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Chrissy i John kupili su raskošni penthouse na njujorškom Manhattanu gdje već imaju stan u prestižnom dijelu poznatom pod nazivom Nolita koji su kupili za oko 9 milijuna dolara 2018. godine.

Radi se o poznatoj građevini pod nazivom Brewster Carriage House izgrađenoj još u 19. stoljeću kad je služila za izgradu zaprežnih kola s konjima, no od 2005. je preuređena u luksuzne domove.

Luksuzni penthouse slavnog para teško će ikoga ostaviti ravnodušnim jer je uređen s puno ukusa. Stan je prepun svjetla i nudi očaravajući pogled na Manhattan, a posebnost mu je krovna terasa s vanjskom kuhinjom i detaljima koji očaravaju na prvi pogled.

Dnevni boravak opremljen je i velikim plinskim kaminom, gornje sobe imaju i dodatne krovne prozore koji donose još više svjetla u prostor, a dječje sobe su prekrasno uređene u pastelnim tonovima. Donja razina penthousea ima otvorenu kuhinju s blagovaonicu i praonicu rublja.

  • +2
Chrissy Teigen i John Legend Izvor: EPA / Autor: Lise Aserud

Ni ne sumnjamo kako će Chrissy i John sa svojim neodoljivim klincima, Lunom i Milesom uživati u ovom prekrasnom novom domu u New Yorku. 

Par koji se upoznao na setu Johnovog spota, u braku je od 2013. 

'Mislim da sam tada napokon shvatio da je ona osoba s kojom želim provesti ostatak života. Jednom kada smo počeli provoditi sve više vremena zajedno shvatili smo da smo jako povezani, a brak i djeca činili su se kao logičan slijed', rekao je svojedobno Legend.

Iako su se vjenčali 14. rujna 2013. godine na jezeru Como u Italiji, službene vjenčane zavjete izmijenili su dan prije puta u New Yorku.