BISTE IH VI JELI

Društvene mreže gore: Recept za jaja Chrissy Teigen posvađao njezine obožavatelje

26.08.2020 u 22:53

Bionic
Reading

Manekenka i blogerica Chrissy Teigen vrlo je vješta po pitanju kulinarstva i i svoje recepte rado dijeli s brojnim obožavateljima na društvenim mrežama

Supruga slavnog glazbenika i producenta Johna Legenda s kojim čeka treću prinovu, na Twitteru je uzbudila duhove nakon što je objavila recept za omiljeno jelo koje mnogi rado jedu za doručak.

Riječ je o jaju na oko, no atraktivna manekenka egzotične ljepote zasigurno nije ni sanjala kako će to izazvati veliku raspravu na toj popularnoj društvenoj mreži.

'Na zagrijano maslinovo ulje stavi dva jaja te ih poklopi. Kad su jaja gotova, začinite ih s malo soli i paprom', objasnila je u svom videu Chrissy.

Njezin je recept pregledan više od milijun puta, a nije nedostajalo niti komentara jer su se mnogi pobunili zašto je Teigen koristila maslinovo ulje umjesto maslaca.

Inače, Chrissy poznata i po tome što se bez ustručavanja obračunava s hejterima, u jednom je ranijem intervjuu kazala kako joj je ponekad zbilja dosta negativnih komentara koje joj na račun njezinog načina odgoja djece upućuju nepoznate osobe.

'Kad god objavim fotografiju na kojoj moja djeca jedu kobasicu ili rebarca, nastane kaos. Vegetarijanci i vegani su ljuti na mene jer smatraju kako nuđenjem mesnih obroka već stvaram njihov stav prema mesu. Nije samo to povod, često me kritiziraju i ako ugledaju da npr. ne stoje oba remena savršeno na autosjedalici jer su ih djeca baš pomaknula dok ih slikam ili zbog gledanja TV-a', požalila se Chrissy koja s Johnom ima dvoje djece, kćer Lunu i sina Milesa.