ZNAKOVI UPOZRENJA

Kada je vrijeme za prekid veze?

20.07.2013 u 11:01

Bionic
Reading

Primjećujte li neke od ovih znakova, možda je došao trenutak da razmislite o prekidu veze i on postane bivši

Postoje razni znakovi koji upozoravaju da je veza u krizi ili ide u krivom smjeru, a sve ovisi o tome želimo li ih vidjeti ili radije držimo glavu u pijesku. Magazin Essence izdvaja deset znakova koji upozoravaju da ozbiljno razmislite trebate li ostati s partnerom u vezi.

1. Volite li više njegov potencijal i ono što bi mogao postati, umjesto onog što trenutno jest, možda nikada nećete biti zadovoljni svojim partnerom.

2. Ponašate li se drugačije u njegovoj prisutnosti nego u krugu obitelji ili prijatelja, pronađite nekog drugog. Ne možete biti s nekim kome ne pokazujete pravo lice.

3. Bez obzira na to kakve probleme imate, ne smijete ignorirati činjenice i biti u zabludi. Ako je tako, veza nema budućnost.

4. Ako je oženjen, hoda s nekom djevojkom ili je u bilo kojoj vrsti veze, ne pripada vama i ne postoji zajednička budućnost.

5. Ne znate li što učiniti i osjećate se loše u vezi, sastavite listu s negativnim i pozitivnim stranama. Rješenje je jednostavno ako možete biti potpuno iskreni sami sa sobom.

6. Ako ste s njim samo zato što se bojite samoće i mislite da nećete pronaći nekog drugog, osuđeni ste na nesretnu ljubav.

7. Provodite li vrijeme u pokušajima da ga promijenite, na krivom ste putu. Mijenjati možete samo sebe, a njemu prepustite da brine o samom sebi.

8. Ima li druge prioritete zbog kojih s vama gotovo uopće ne provodi vrijeme, recite mu da izlazi s njima na spojeve i provodi vrijeme.

9. Traži li od vas da se maknete od obitelji i prijatelja, hodate s pogrešnim muškarcem.

10. Podsvijest i intuicija često nam govore što trebamo učiniti i kakvu odluku donijeti. Tako je i s ljubavi. Govori li vam nešto da niste zadovoljni vezom i partnerom, prekinite vezu i hrabro krenite naprijed. Inače ćete se jednog dana samo moći osvrnuti i gledati na izgubljene godine.