Liquid Sun mlada zelena pšenica

Kad tijelo kaže crveno, vrijeme je za zeleno

12.04.2021 u 10:51

Bionic
Reading

Očistite i nahranite organizam uz pomoć mlade zelene pšenice

Kad je riječ o čišćenju organizma (detoksikaciji), nutricionisti preporučuju mladu zelenu pšenicu. Iznimna je ne samo zato što pomaže vratiti organizam u ravnotežu tako što ga prvo očisti od nakupljenih toksina te alkalizira, nego ju čini korisnom to što ga i nutritivno nadopunjava. Iako pojam detoksikacija često vezujemo uz siječanj, mjesec novih početaka i zdravih odluka, čišćenje organizma potrebno je raditi bar 4 puta godišnje, na prijelazu godišnjih doba. Tako potičemo održati tjelesnu ravnotežu i zdrav organizam tijekom cijele godine.

Kad tijelo kaže crveno, vrijeme je za zeleno

Tijelo puno toksina šalje nam signale čije posljedice osjećamo kao umor, pospanost, a dugoročnim negiranjem ovog stanja javljaju se i različite fizičke i mentalne bolesti kao što su depresija, prerano starenje, zatim bolesti krvnožilnog sustava, problemi s jetrom, oslabljeni imunitet itd. Ključ je u uklanjanju toksina koji zagađuju krv i tkiva, privlače bakterije i oslabljuju otpornost organizma na viruse, u čemu efikasno pomaže mlada zelena pšenica.

Ona je 2 u 1, čisti i hrani, nježna je, a snažna

Poznata je kao snažan prirodni detoksikator, no ujedno je i superiorna alkalna namirnica čime dovodi organizam u Ph balans, a dodatni plus joj je i što je prirodni izvor više od 100 mikronutrijenata, 16 vitamina, 90 organskih minerala, 18 aminokiselina te nekoliko stotina različitih enzima, prehrambenih vlakana i klorofila. Njen sastav govori sam za sebe, stoga kad bi ju uključili 4 puta godišnje u konzumaciju, uvelike bi očistili krvotok i održali i(ili) vratili organizam u prirodnu ravnotežu.

Samo jedna na dan čini razliku

Kad govorimo o mladoj zelenoj pšenici, prednost treba dati onoj iz kontroliranog uzgoja, s naglaskom na lokalno podrijetlo, što je sinonim za mladu zelenu pšenicu Liquid Sun. Uzgojena je po načelima organske poljoprivrede, na čistom tlu gorske Hrvatske koje je iznimno bogatog mineralnog sastava što ju dodatno osnažuje jer ima mogućnost apsorpcije maksimalnog broja minerala iz tla u kome raste. Dodatan naglasak je u preradi koja se radi po metodologiji obrade sirove hrane, odnosno polaganoj dehidraciji na temperaturi do 40 C kako bi se očuvale sve njene vrijednosti, najbliže onima u svježem stanju. List mlade pšenice za Liquid Sun reže se i ubire ručno, u fazi kada je biljka na vrhuncu vegetativnog razvoja i snage, što je njena dodatna prednost u odnosu na slične pripravke. Nosioc je i internacionalnih prestižnih certifikata: organska, vegan, gluten free, HALAL.

Liquid Sun mlada zelena pšenica dolazi u više oblika, u prahu, kapsulama i kao mlada zelena pšenica u krem medu. Otkrijte ih u Douglasu, ljekarnama, trgovinama zdrave i domaće hrane na greenadnmore.eu i dovedite svoj organizam u ravnotežu.