LIJEPA ŠPANJOLKA

Kad smo pomislili da smo vidjeli najbolje od Penelope Cruz, ona je izvukla novi adut

27.09.2023 u 18:00

  • +3

Penelope Cruz

Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Thomas Floyd . / The Photo One / Profimedia

Bionic
Reading

Ako je netko uistinu prava kraljica crvenih tepiha, onda je to bez sumnje Penelope Cruz. 49-godišnja glumica oduševila je sve novim pojavljivanjem na Lancome X Louvre događaju organiziranom u sklopu pariškog Tjedna mode

Malo je reći da je sve stalo kada je na Lancome X Louvre događanje, organizirano u sklopu ovogodišnjeg Tjedna mode u Parizu, stigla 49-godišnja Španjolka i muza Pedra Almodovara, Penelope Cruz.

Iako je odabrala crnu boju, ona je tako savršeno legla na njezinu još uvijek od ljeta preplanulu put, a dojam je u potpunosti postignut odabirom čipke, koja se pokazala idealnom za lijepu Penelope.

Riječ je o čipkastom crnom kombinezonu iz posljednje kolekcije Giambattiste Vallija za jesen 2023. a koji u potpunosti prati liniju tijela i senzualno otkriva dijelove kože, ali i gola ramena. Za dašak glamura tu su bile svjetlucave aplikacije, ali i podstava boje kože koja je tu kako se ne bi baš sve vidjelo.

Elegantno ili izazovno

Penelope Cruz ima oko za dobre haljine: Pokazala dva stajlinga, jedan bolji od drugog

Pogledaj galeriju

No, ono možda najbolje na ovom kombinezonu je dugačka suknja ili plašt, koji je ušiven u struku i daje cjelokupnom stajlingu dozu dramatičnosti, a koju Penelope Cruz tako sjajno isfurava.

Svoj stajling zaokružila je elegantnom crnom torbicom, crnim sandalama na platformu i visećim svjetlucavim naušnicama, koji su dali dozu glamoura. Podignute kose, Penelope su bile smokey eyes tehnikom naglašene oči, ali i usne, za što je bio zaslužan jarkocrveni ruž.