DOLAZI NJIHOVO VRIJEME

Kad padnu temperature, umjesto tenisica nosit će se ova tri modela obuće

18.10.2023 u 14:36

Bionic
Reading

Premda ih se mnogi nerado odriču pa ih nose i zimi, tenisice dolaskom hladnijih dana u pravilu zamjenjujemo toplijim i udobnijim modelima poput čizama

Tenisice su, složit će se svi, dobra modna investicija i spadaju među najisplativije komade koje imamo u ormariću za obuću jer ih možemo nositi mjesecima, a nije ih teško kombinirati jer se dobro slažu s haljinama, trapericama, suknjama, cargo hlačama...

Svestrane i praktične, za mnoge su must have u ormaru za obuću, no s dolaskom hladnijeg vremena ipak ih moramo zamijeniti čizmama.

Brojne fashionistice sad se moraju oprostiti od tenisica jer one nisu prikladne za nošenje kad započne sezona kiše i snijega. Iako su prijašnjih sezona zime bile, na svu sreću, vrlo blage, vrijeme je da omiljene tenisice stavimo na dno ormarića za cipele.

špica subotom

Mini suknje u prvom planu: Zagrepčanke zablistale u hit komadima

Pogledaj galeriju

Ako ste i vi ovih dana u potrazi za jesensko-zimskim čizmama, onda će vas zanimati kakvi će modeli vladati gradskim ulicama u mjesecima pred nama. Imamo odgovore!

Kakvu obuću nositi umjesto tenisica? Ovo su jesenski trendovi za 2023.:

Chelsea čizme

Model koji godinama ne izlazi iz mode su tzv. Chelsea čizme. Jednako udobne baš kao tenisice, one svakom stajlingu daju dozu elegancije i ženstvenosti. Idealna su alternativa za jesen i zimu 2023., a posebno ako ih kombiniramo uz trendi modele sa širokim nogavicama. Svakako ih dodajte u svoju kolekciju!

EMILY RATAJKOWSKI

Zgodna brineta zavodljivu haljinu kombinirala je s najpoželjnijim čizmama

Pogledaj galeriju

Visoke čizme

Čizme visine do koljena vratile su se ove godine u velikom stilu. Bez obzira sviđaju li vam se modeli na petu ili oni s ravnim potplatima, bit ćete itekako spremni za hladnije vrijeme. Osim što čuvaju stopala od hladnoće, zadržavaju vrlo visoku razinu udobnosti, ništa manju u usporedbi s tenisicama. Slobodno birajte između bajkerskih ili kaubojskih čizama jer se fantastično sljubljuju i s haljinama od pletiva i lepršavim suknjama.

  • +17
Mokasinke Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Loaferice

Loaferice, odnosno mokasine, vjerojatno su za mnoge fashionistice jedna od najomiljenijih alternativa tenisicama. Ove niske cipele odlično izgledaju i uz omiljene široke hlače, suknje, ali i minice ili kratke hlače. Ovu trendi obuću bez problema možete lako i brzo upariti i s omiljenim komadima iz ormara, a osim toga, mladenački preppy stil, u koji se loaferice tako dobro uklapaju, jedan je od najomiljenijih modnih trendova ove godine.