ISTA VEČER, DVA STYLINGA

Kad li su se Ornela i Anamarija stigle presvući i našminkati?

18.04.2012 u 12:31

Bionic
Reading

Kako život poznatih i slavnih može biti uzbudljiv, pokazale su mlada glumica Ornela Vištica i mlada dizajnerica Anamarija Asanović. Dvije lijepe dame u istoj večeri pohodile su čak dva eventa, a u pauzi su se čak i stigle presvući, popraviti šminku i frizuru te dva puta zaredom zablistati

Odjevena u dugu haljinu vatrene crvene boje, Ornela Vištica na UNICEF-ovoj gala večeri koja se održala u splitskom hotelu Lav rijetko kome nije zapela za oko. Lijepa glumica svoje čari u ovome izdanju istaknula je i čipkastim i prozirnim umecima koji su otkrili zamamni dekolte i vitke noge. Uz takvu izazovnu svečanu haljinu, popularna Karmen iz 'Larinog izbora' izgled je upotpunila i vatreno crvenim ružem i valovima u kosi te izgledala poput prave glamurozne glumice.

Društvo joj je pravila i mlada dizajnerica Anamarija Asanović u crnoj odjevnoj kombinaciji. Mlada dizajnerica za tako svečanu prigodu pucala je na sigurno – mala crna haljinica do koljena s prozirnim detaljima na rukama i ramenima te torbica i štikle vrtoglavih potpetica u bež boji.

Pogled na besprijekorni izgled mladih, uspješnih i lijepih dama nije otkrivao kako je to već drugi izazovni styling koje su Anamarija i Ornela pokazale u istome danu. Naime, prije UNICEF-ove gala večeri u hotelu Lav, Ornela i Anamarija skoknule su i na otvorenje novog splitskog dućana Koncept kojemu će se prodavati odjeća s potpisom hrvatskih dizajnera. I ovoga puta glumica i dizajnerica zablistale su crveno-crnim kombinacijama.

Crnom haljinicom ukrašenom veselim uzorkom koja joj je sezala do koljena Ornela je naglasila vitke noge, a nešto manje teška šminka istaknula je njezinu prirodnu ljepotu. Anamarija je pak nabacila moderne bež hlače, crvenu košuljicu, malu torbicu te maramu leopard uzorka.

Čini se da je dolazak proljeća probudio uspavane estradnjake te potaknuo sve veći broj evenata, a sudeći prema ovakvom uzbudljivom danu, Ornela i Anamarija su postale prave ekspertice za društvena događanja.