BORNA RAJIĆ

'Kad jednom probaš brak, vidiš da nije važan'

22.07.2011 u 10:22

Bionic
Reading

Bivša supruga Luke Rajića Borna uskoro će svoju kolekciju predstaviti na Sarajevo Film Festivalu

Borna Rajić koja radi kolekciju pod imenom Divine inspiraciju je pronašla u Divljem zapadu. U kolekciji će dominirati bermude, kratke hlačice i mini suknje, svaki komad odjeće imat će kaubojske motive, a i Borna Rajić je sva u tome, donosi 24 express.

'Trenutačno sam se toliko uživjela u taj svijet da ne skidam kaubojski šešir i čizme...', rekla je Borna.

Njena četiri sina: Borna, Luka, Fran iz braka s Lukom Rajićem i 20-mjesečni Rafael kojeg je dobila sa sadašnjim partnerom, Izraelcem Ronom Haleom, jedva čekaju vidjeti mamina djela.

Nakon braka s Lukom Rajićem Borna je sada u četverogodišnjoj vezi s Ronom Haleom koji joj pomaže u kreacijama.

'Za uspješnu vezu treba se puno truditi, a ako želite jahati vrhunskog konja, morate biti odlična jahačica', kaže Borna za 24 express i dodaje da se ne misli opet udavati.

'Nismo se vjenčali, to nam uopće nije predmet rasprave. Nije nužno vjenčati se, jer kad jednom probaš bračni život vidiš da brak kao takav nije važan. Ako funkcionira, onda funkcionira i bez tog papira, ali voljela bih imati još djece s njim…'

Djeca i Ron se izvrsno slažu, a i Borna i njen bivši muž Luka imaju vrlo korektan odnos.

Ron i moja djeca iz prvog braka imaju sjajan odnos. On im se nikad nije nametnuo kao očuh, nego im pristupa kao prijatelj. Djeca često borave kod oca u Ženevi, a ponekad dođemo i u Hrvatsku jer tu imam obitelj', otkrila je Borna.