DORIS PINČIĆ:

'Kad budem imala dečka, pokazat ću ga cijelom svijetu'

01.03.2012 u 10:29

Bionic
Reading

Doris Pinčić s kolegicom Anom Maras u kino je došla pogledati film 'Umjetnik', a budući da još puno vremena provodi na snimanjima, kino joj dolazi kao večernja poslastica

'Ovisno u kakvoj sam životnoj fazi, takve filmove volim. Trenutačno puno radim pa volim da me kino opusti i odmakne od svakodnevice. Nekad će to biti triler, nekad najbljutavija ljubavna drama, ali nikako horor, to ne volim', ispričala nam je Doris Pinčić koju smo zatekli u ugodnu druženju s kolegicom Anom Maras s kojom je došla u kino pogledati film 'Umjetnik'.


Popularna 'Lara' rekla nam je kako je 'na nogama' od pola pet ujutro te da joj nakon cjelodnevnog snimanja kino dođe kao pravi odmor. Ipak, priznaje kako bi je snimanje druge sezone Larinog izbora veselilo. 'Imam 23 godine, kada ću imati energije nego sada', rekla je. A može li se i privatno, kao u svoj ulozi zamisliti kao žena pomorca, Doris odgovara potvrdno. 'To je definitivno težak život, ali mogu se zamisliti kao žena pomorca. Imam puno žena oko sebe koje su udane za pomorce. To je vječno čekanje, sama si za rođendane, blagdane… ali to je takav život', kazala je ta simpatična glumica.

Na pitanje gdje je lošija polovica, samo se slatko nasmijala. 'Kad budem imala dečka, pokazat ću ga cijelom svijetu', rekla je Doris.