IKONA STILA

Julia Roberts: 'Sanjam o tome da sam predivna i stajliš poput Blake Lively'

23.10.2018 u 12:19

Bionic
Reading

Oskarovka Julia Roberts nakon duže pauze se vraća na male ekrane u seriji 'Homecoming', a krenulo ju je i na modnom planu. Slavna ljepotica proglašena je ikonom stila, a tu je nagradu, osim svojem glam timu, posvetila 22-godišnjoj sebi koja je, za razliku od sadašnje Julije, bila puno hrabrija kada je moda u pitanju

InStyle je dodijelio Juliji Roberts nagradu za ikonu stila godine, a glumica je zasluge pripisala cijelom timu koji stoji iza njezina imidža - svom stilistu, vizažistu i ostatku stručnjaka koji se svakodnevno brinu o njezinu izgledu. Glumica se, između ostalog, zahvalila 22-godišnjoj sebi koja je imala hrabrosti nositi što god je poželjela.

Na samom početku karijere glumica si nije mogla priuštiti stiliste i vizažiste, pa je u to vrijeme rado eksperimentirala s modom, shvaćajući da je crveni tepih mjesto na kojem treba pokazati razigranost i kreativnost. Njezina 'naivnost', kako kaže, tjerala ju je da bez suzdržavanja odjene što god joj padne na pamet.

'Zahvalila bih 22-godišnjoj sebi koja je nosila ono što je htjela, primjerice vojničku jaknu kakvu nose časnici, koju sam pronašla u trgovini vintage odjećom, i neobjašnjive crno-bijele hlače s horizontalnim prugama, a mislila sam da izgledam fantastično. Za to sam ti, djevojko, zahvalna', rekla je Roberts.

  • +3
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Iza slavne glumice je 50 godina iskustva na crvenom tepihu i ukupno nula promašenih stajlinga, no na pitanje novinarke kaje li se za neki od svojih stajlinga iz prošlosti glumica bez zadrške odgovara: 'Itekako!'

Zgodna žena otkrila je kako joj je najveća inspiracija kolegica Blake Lively, koja se u posljednje vrijeme najčešće može vidjeti u elegantnim odijelima po uzoru na Willyja Wonku, a sve povodom promocije najnovijeg filma koji se nalazi u kinima, 'Slatka mala tajna'.

'Sanjam o tome da sam predivna i stajliš poput Blake Lively. Hej, cura mora sanjati', rekla je simpatična glumica sa svojim prepoznatljivim osmijehom na licu.

  • +2
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Smatram da vrijeme u kojem se nalaziš kada se pojavi neki trend utječe na to kakvo ćeš mišljenje imati o njemu kada se on vrati', rekla je Roberts, dodajući kako joj je zato sada teško nakloniti se modi 90-ih koju je već proživjela u mladosti, prisjetivši se šešira koji je nosila na polo turniru u filmu 'Zgodna žena'. 'Neki od tih šešira se vraćaju u modu, a meni je teško ponovno im se otvoriti', priznaje gumica.

'Jastučići na ramenima također se vraćaju u modu, što je zabavno. Vidim da djevojke nose kratke traperice i kaubojske čizme, što me vraća u rane 90-e', priznaje Roberts.

No slavna oskarovka ipak dodaje kako je pobjegla što dalje od 90-ih i okrenula se današnjoj modi. Roberts je sklopila novi ugovor s talijanskim brendom Calzedonia i postala zaštitno lice za njihove tajice.

  • +36
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia