ZGODNA ŽENA

Julia Roberts iskreno progovorila o velikom gubitku kilograma

22.10.2018 u 13:25

Bionic
Reading

Julia Roberts jedna je od najljepših žena u Hollywoodu i svojim izgledom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Iako ima skladnu liniju, 50-godišnja glumica je zbog posljednjeg angažmana izgubila na kilaži

Svojim je izgledom zaradila titulu najljepše žene svijeta prema časopisu People čak pet puta, a Julia Roberts svakim novim pojavljivanjem u javnosti to i opravda. Zaraznim osmijehom, bujnom kosom i savršenom figurom glumica i u petom desetljeću oduševljava brojne obožavatelje.

Ono što se u posljednje vrijeme može primijetiti je to da je svoju ionako vitku figuru gotovo prepolovila. Naime, Julia je zbog zadnjeg angažmana izgubila na kilaži i o tome je i sama progovorila.

  • +10
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Zapravo, posljednji film nazvala bih kardio glumom. Svaki dan nosite na sebi tonu stvari, jurite gore-dolje stepenicama. Moram priznati da sam zato izgubila jedan konfekcijski broj i da mi sve stare hlače spadaju', rekla je u razgovoru za portal BANG Showbiz.

  • +6
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je mnogi pamte po mnogim romantičnim komedijama, Roberts priznaje da su njezina najveća glumačka strast trileri, koji zahtijevaju malo veću fizičku spremu.

'Jednostavno volim taj žanr i imala sam sreće da glumim u nekim trilerima. Iako znam koliko me naporan rad čeka, ne mogu odbiti takve uloge. Lik koji sada igram prihvatila sam zbog svih okolnosti koje su zadesile tu ženu. Čim sam pročitala scenarij, nisam mogla prestati misliti o tome i jedva sam čekala da se uživim u ulogu', rekla je američka glumica koja trenutno u seriji 'Homecoming' igra konobaricu Heidi koja je napustila bivšu karijeru.

  • +8
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia