MODNE BLIZANKE

Julia Roberts i njezina stilistica po modne nagrade stigle jednako odjevene

24.10.2018 u 17:59

Bionic
Reading

Kad je riječ o modi na crvenom tepihu, Julia Roberts je jedna od najcjenjenijih holivudskih zvijezda. Prepoznao je to i modni časopis InStyle proglasivši je ikonom stila, a po svoju nagradu Roberts je stigla ne modno usklađena, nego modno identična svojoj stilistici Elizabeth Stewart

Poznata stilistica, koja osim o izgledu Julie Roberts na crvenom tepihu brine i o izgledu zvijezda poput Cate Blanchett, Jessice Chastain, Sandre Bullock i Violu Davis, ikoni stila nije bila samo pratnja na dodjeli nagrada InStyle Awards, već je stigla po svoju nagradu za stilisticu godine.

Na svečanost dodjele nagrada, održanoj u ponedjeljak u Getty Museumu u Los Angelesu, Roberts i Stewart stigle su odjevene u jednakim Givenchy odijelima boje lavande i ružičastim košuljama.

Da se ne radi o slučajnosti pokazale su odabirom istih crnih okvira naočala, kao i identičnim bijelim cipelama brenda Clergerie.

Jedinu razliku, zanemarimo različite boje njihove raspuštene kose, modne blizanke napravile su odabirom torbica, pa dok se Roberts odlučila za plavu, Stewart se prikladnijom činila crvena.

  • +8
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Odabir Givenchyjevog odijela čini se nije bio slučajan, jer se Roberts fotografirala i s Clare Waight Keller, umjetničkom voditeljicom francuske modne marke koja je primila nagradu za modnog dizajnera godine.

S pretapajućim bojama svoje raspuštene kose, Waight Keller bi se savršeno uklopila u sliku između Roberts i Stewart, ali nažalost nije se odlučila za odijelo svoje modne kuće.