MODNI ULOVI

Još uvijek traju zimska sniženja, a mi smo za vas izdvojili 20 neodoljivih torbi do 200 kuna u koje se isplati investirati

25.02.2021 u 10:04

Bionic
Reading

Sezonska sniženja pokazuju svoje zadnje trzaje, a to znači da na policama trenutno možete pronaći najisplativije modne ulove. Nikad niže cijene dovoljno su dobar mamac da zaljubljenice u modu 'odriješe kesu' i priušte si nekoliko modnih noviteta. Ovog puta bacili smo se u potragu za pristupačnim torbama te smo za vas izdvojili 20 modela do 200 kuna u koje se isplati investirati

Žene su posebno slabe na dobre torbe. Nije ni čudo, obzirom na moć koju imaju. U trenu podižu stajling i čuvaju sve naše potrepštine poput mobitela, ključeva, šminke i parfema. Tko bi im odolio? Iako je investiranje u dizajnersku torbu uvijek pametan potez, obzirom da vrijednost pojedinih modela s godinama neumorno raste, to ne znači da svoju kolekciju ne možete obogatiti s nekoliko pristupačnih high street komada.

Posebno ukoliko volite pratiti trendove i u svome ormaru svake sezone želite imati nekoliko trendovskih torbi za koje znate da će već iduće sezone biti 'out'. Stoga, zašto davati tisuće kuna za torbu koja će dogodite biti demode, kad sličan model u high street trgovini možete ugrabiti za stotinjak kuna.

Osim modelima torbi koji izgledom neodoljivo podsjećaju na one s potpisom popularnog talijanskog brenda Bottega Veneta, policama high street trgovina podjednako dominiraju modeli na rame, kakvi su veliku popularnost doživjeli krajem 90-ih godina, te oni inspirirani ludim 70-ima, a koje karakteriziraju kvadratni oblik i prirodni tonovi.

Jednako popularne bit će torbe u obliku mjeseca koje su doslovno preplavile police trgovina. Zbog svog karakterističnog oblika i veličine, u njih stane puno više nego u torbe iz prethodnih sezona, a nose se na ramenu ili u ruci. Nude dovoljno prostora za sve ono što nam je u ovim čudnim vremenima neophodno: maske za lice, maramice, dezinficijense i ostale sitnice.

Ukoliko želite da vaša jeftina torbica izgleda skupocjeno, naš savjet je da pažnju usmjerite na modele s kroko efektom kože te modele u boji konjaka koji izgledaju vrlo luksuzno. U galeriji ćete pronaći 20 modela do 200 kuna koje se isplati ugrabiti dok traju sniženja.

  • +15
Torbe na sniženjima do 200 kn Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije