PONUDA U TRGOVINAMA

Figuru čine vitkijom i idealne su za sve prigode: 20 crnih haljina koje bi svaka žena trebala imati u ormaru

15.02.2021 u 12:53

Bionic
Reading

Ukoliko još uvijek ne posjedujete crnu haljinu koja odgovara vašim potrebama ili upravo tragate za novim modelom, onda će vas razveseliti ono što slijedi. U moru razigranih modela haljina koje su posljednjih tjedana preplavile trgovine, mi smo bili odlučni u tome da pronađemo one koje svojim krojem konkuriraju i najšarenijim modelima

Na modnu scenu uvela ju je legendarna Coco Chanel, a ovom bazičnom komadu, koji bi doista svatko trebao imati u ormaru, popularnost ne jenjava iz desetljeća u desetljeće. Mijenjaju se trendovi, no mala crna haljina ostaje dio garderobe kojem ćete se vraćati iz godine u godinu.

Slavna francuska dizajnerica kreirala je prototip male crne haljine 1926. iako je tek godinama kasnije postala neizostavan dio ormara većine žena. Naime crna se do tada na Starom kontinentu uglavnom smatrala bojom za sprovode.

Mala crna haljina Coco Chanel bila je jednostavne linije, dugih rukava i sezala je do koljena, što se tada smatralo neprimjerenim. No s vremenom su je žene prigrlile, pa je postala neizostavan dio modnih kolekcija svih brendova. Danas je izbor toliko velik da se potraga za savršenom malom crnom haljinom čini još težom.

Pitate li modne stručnjake što svaka žena treba imati u ormaru, svi do jednog reći će vam - malu crnu haljinu, a mi se apsolutno slažemo s njima. Crnom haljinom ne možete pogriješiti, a ukoliko odaberete klasični model poput koktel haljine, moći ćete je nositi u bezbroj prigoda i na sto načina.

Ukoliko tražite crnu haljinu za šetnju gradom, naša preporuka svakako su one efektne na preklop ili košulje - haljine, koje iz sezone u sezonu rastu na listi najpoželjnijih trendova, ali ako je vaš cilj investirati u dizajnersku haljinu koju ćete moći godinama nositi, u tom slučaju najmudriji izbor je klasični koktel model midi kroja, koji možete isfurati na posao, vjenčanje, večernji izlazak ili poslovnu večeru.

Koju god crnu haljinu odabrali, teško da će vaš izbor biti pogrešan, no ipak škicnite u galeriju i pogledajte koje smo modele izdvojili za vas.

  • +15
Crne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije