TRENDI, A POVOLJNO

Još jedna slavna Hrvatica nije odoljela Zari

22.04.2016 u 12:10

Bionic
Reading

Među prvima koji su posjetili novootvoreni showroom I Wish u zagrebačkom centru Green Gold bila je i voditeljica Marijana Batinić, a poput drugih slavnih Hrvatica, niti ona nije odoljela najpopularnijem high street brendu, Zari

Bojana Gregorić, Marijana Batinić, Ecija Ojdanić, Nataša Janjić i Marijana Mikulić odabrale su kreacije po svom ukusu i uživale u opuštenom ženskom izlasku. Marijana Batinić trenutno ima pune ruke posla kao voditeljica reality showa 'Big Brother'. I dok smo je u prvoj emisiji imali prilike vidjeti u elegantnoj crnoj haljini s kožnim detaljima brenda Krie, za ležernu večer odabrala je nekoliko trendi komada i najpoželjniju boju ovog proljeća.

Kao prava ljubiteljica mode, Marijana jako dobro zna da žutom bojom ne može pogriješiti ovog proljeća. Stoga je odabrala sandale upečatljive boje iz Zare. Hit boja i model nalik platformi idealno je odgovarao mini suknji od brušene kože, još jednom statement komadu ove sezone.

Voditeljica je tome dodala bezvremenski komad odnosnu košulju, a cipele iz Zare bojom uparila s torbicom. Kao što je nedavno Iva Balaban zasjala u Zarinoj večernjoj haljini za samo 250 kuna, a Nevena Rendeli sparila traperice i hit top s volanima, tako je i Marijana pokazala da se možemo osloniti na trgovine ulične mode i isfurati odlične outfite, i bez skupocjenih dizajnerskih komada.

Cipele u nježnoj žutoj boji u Zari trenutno koštaju 399 kuna, a budući da ih se lako može upariti s raznolikim komadima, ali i nositi u dnevnim varijantama, to je investicija koja se isplati. Kako god, uskoro će doći i vrijeme sniženja pa će biti još povoljnije.