UVIJEK SA STILOM

Jordanska kraljica Rania izgleda prelijepo u haljini šarmantnog uzorka koji nikad neće izaći iz mode

06.10.2022 u 20:51

Bionic
Reading

Kraljica Rania uvijek je vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a da je to zaslužila pokazala je i svojim modnim izborom prilikom posjeta Omanu

Elegantna kraljica njeguje ženstveni modni stil i vrlo često nosi lepršave haljine koje joj odlično pristaju.

Jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora izgledala je sjajno u bijeloj haljini koju potpisuje Giambattista Valli načinjenu od tkanine ukrašene sitnim crnim točkicama.

  • +2
Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Upravo je ovaj uzorak, poznat i kao polka dot, neprolazni modni klasik koji nikad neće izaći iz mode, a obožavaju ga između ostalih i Kate Middleton, Meghan Markle, kraljica Letizia...

  • +11
Kraljica Rania i princeza Iman Izvor: Profimedia / Autor: Balkis Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Efektnu haljinu ukrašenu cvjetnim motivom u crnoj, kraljica Rania zaokružila je damskim salonkama Jimmyja Chooa, a ovaj besprijekorni look dodatno je nadogradila sunčanim naočalima s potpisom kuće Chanel.

Kosa stilizirana u blage valove i prirodan make up odlično su se ukopili u ovo besprijekorno izdanje elegantne kraljice.

Inače, 52-godišnja kraljica i njezin suprug, jordanski kralj Abdulah u sretnom su braku od 1993. i ponosni su roditelji četvero djece.