UVIJEK U TRENDU

Severina zna što se nosi: Sad je pozirala u komadima hit brenda iz 90-ih

06.10.2022 u 14:34

Bionic
Reading

Setom modnih fotografija splitska pjevačica najavila je skorašnji izlazak novog studijskog albuma naslova ‘Sorry’ i pritom obradovala svoju vojsku obožavatelja

‘Mislila sam da ću završiti album još prošle godine, jer su pjesme već bile gotove za objavljivanje, ali svaki dolazak u studio bi nas potaknuo na još veću kreativnost’, pojasnila je Severina u svojoj novoj objavi glavni razlog koji se krije iza kašnjenja albuma, a vijest o njegovom skorom dolasku najavila je setom modnih fotografija.

Pred objektivom fotografkinje Sanele Babić, pjevačica je pozirala u stajlingu kojim su tradicionalno dominirali komadi statement izgleda.

Svoju upućenost u aktualna zbivanja na svjetskoj modnoj sceni, ovoga puta potvrdila je nošenjem kreacija s potpisom brenda Diesel.

Nakon što je u listopadu 2020. godine priznati dizajner Glenn Martens postao kreativnim direktorom Diesela, ovaj kultni denim brend iz Italije proživljava svoju drugu mladost

U drugom kvartalu ove godine uspio je skočiti za šest mjesta na Lystovu popisu najpopularnijih modnih brendova trenutka, dok je 1DR torba s potpisom Diesela zasjela na prvo mjesto najpoželjnijih komada u kategoriji ženske mode. 

Severinin odabir Diesel komada činila je motociklistička jakna u efektnoj kombinaciji boja uz minijaturnu haljinu s grafičkim uzorkom.

Poznata po impresivnoj kolekciji dizajnerskih cipela u ormaru, svoju posljednju kombinaciju začinila je Bea 100 modelom salonki u špic s potpisom slavnoga Jimmyja Chooa.

  • +3
Severina Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX