prati trendove

Urbana kombinacija Nine Badrić s YSL detaljima: Ni ona nije odoljela popularnoj torbi

06.10.2022 u 14:52

Bionic
Reading

Nova fotografija Nine Badrić na Instagramu nije mogla proći nezapaženo. Osim dobrim izgledom, pohvalila se i novom Saint Laurent torbom koju nose brojne poznate žene u svijetu, ali i elegantnim cipelama te luksuznom sportskom jaknom

Sve više američkih trendsetterica ne može odoljeti novoj maxi torbi brenda Saint Laurent. Torba imena Icare praktična je jer u nju stane baš sve, a veličina se može podesiti prema potrebama korisnica. Ovih dana zagrebačkim ulicama ju je prošetala i poznata pjevačica Nina Badrić.

Pjevačica je pozirala prelazeći cestu odjevena u cropped traperice i crnu majicu, a kombinaciju je upotpunila crnom bombericom Saint Laurent u stilu američkih sveučilišnih jakni te crnom maxi torbom istog brenda. Jakna se u prodaji može pronaći po cijeni nešto manjoj od 18 tisuća kuna, dok je torba gotovo 10 tisuća kuna skuplja. Cijelu kombinaciju upotpunila je smaragdno zelenim satenskim Gucci salonkama iz starije kolekcije.

Razlog zbog kojeg je ova torba hit je mogućnost regulacije veličine, ali i to što odgovara na različite kombinacije. Dok ju Rosie Huntington-Whiteley nosi u sportskoj varijanti, Hailey Bieber i Zoe Kravitz kombiniraju ju uz svakodnevne streetstyle kombinacije, baš poput naše Nine.