ZA VEĆI UŽITAK

Jeste li spremni za neobične seksi igrice?

14.01.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Ako imate otvoren um i želju za poboljšanjem seksualnog života, onda su ovi savjeti idealni za vas

Nakon nekog vremena, seks u vezi može postati monoton. Kako biste to izbjegli, pokušajte primijeniti neke od savjeta američkih seksologa. Iako su na prvi pogled možda malo neuobičajeni, ovi savjeti zasigurno će donijeti željeno uzbuđenje u vašu spavaću sobu.


Komunicirajte
Prvi korak prije bilo kakvih promjena u vašem seksualnom životu je komunikacija. Dakle, morate sjesti i jedno drugome otvoreno reći što volite, a što ne. Usto, jedno drugome bez ustezanja morate reći i s čime želite eksperimentirati. Važno je da se složite oko tih stvari jer ako jedno nevoljko pristaje, seks neće biti dobar.

Zajedno u šoping
Muškarce jako uzbuđuje žensko rublje. Oni čak u mašti imaju i viziju kako to treba izgledati. Povedite ga sa sobom u šoping i pustite ga da odabere donje rublje za vas. Još ako ga pustite u garderobu dok isprobavate… I takav šoping svojevrstan je oblik neuobičajene predigre.

Igrajte skrivača
Dopustite mu da vam stavi povez i onda neka se makne od vas. A vi se prepustite svojim ostalim osjetilima kako biste ga pronašli. Zbog takve igrice, ali i iščekivanja, užitak će biti veći.

Zajednička masturbacija
On je vjerojatno nebrojeno puta maštao o tome kako vi masturbirate. Ako ste oboje za, pokažite mu kako to činite. On vam se može pridružiti. Seksolozi kažu da ne postoji prizor koji više uzbuđuje obje strane.

Uvedite i vibrator
Ako želite zaista pomaknuti stvari, uvedite vibrator u vaše druženje. Za vas će to biti posebno vrhunski užitak, a i on će moći uživati u prizoru. Što ćete sve raditi s njim? Pustite mašti na volju.

Snimajte se
Snimite svoj seksualni odnos – od početka do kraja. Potom ga zajedno pogledajte. Bit će tako jako uzbudljivo, a moći ćete i na licu mjesta vidjeti u čemu ste dobri, a u čemu ne.

Jedan na brzaka
Kad ste zadnji put imali seks na brzaka? Dobra je ideja da u priču uključite i perilicu za rublje i to uključenu. Oni koji su probali, kažu da ima nešto u tom zvuku i vibracijama.

Škola seksa
Napravite zajednički vikend seminar, odnosno malu školu seksa. Informirajte se zajedno, primjerice, o tantričkom seksu. Proučavajte tijelo jedno drugog, a potom sve začinite stvarnom stvari.