PRISTAJU SVIMA

Jesenske krpice s kojima sigurno nećete pogriješiti

07.10.2015 u 07:12

  • +14

Haljine

Izvor: tportal.hr / Autor: Promo

Bionic
Reading

Tople i udobne haljine od pletiva velik su modni hit ove jeseni, a odlično izgledaju kako za dnevne tako i večernje prilike

Bez obzira na to radi li se o varijantama s velikim ovratnikom ili pak o modelima s ovalnim, okruglim ili V-izrezom, svaka zaljubljenica u modu može pronaći nešto po svom ukusu.

Ako niste sigurni koji bi vam model pletene haljine odgovarao, modni stručnjaci ističu da s dolčevita-haljinama nikad nećete pogriješiti jer lijepo naglašavaju figuru i vizualno izdužuju.

A kako nositi pletene haljine? Mogućnosti su bezbrojne, a sve ovisi o vašoj kreativnosti i stilu.

Haljinu od pletiva kombinirajte uz debele hulahopke, gležnjače i kul šešir ili, ako je kraća, uz ultramoderne visoke čizme. Ako je haljina neutralnih boja, styling oživite tajicama ili čarapama živih boja ili neobičnih uzoraka.

Haljine od pletiva jako se vole s kožnim jaknama, a ako pak želite naglasiti struk, nosite je uz remen osobito ako se radi o komotnijoj varijanti koja ne prati liniju tijela. Savjet: uz haljine od debljeg pletiva birajte uži remen.

Za večernje izlaske pletenu haljine začinite zgodnim modnim detaljima poput upečatljivih ogrlica i sigurno nećete biti nezapaženi.