HUMANITARNA GESTA

Jennifer Lopez u društvu zaručnika zaplesala s bivšim partnerom na Instagramu

13.04.2020 u 14:54

Bionic
Reading

U kućnoj izolaciji s djecom i zaručnikom, bivšim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom, 50- godišnja latino diva Jennifer Lopez u blagdanskom vikendu pridružila se humanitarnoj, plesnoj inicijativi na Instagramu svog bivšeg partnera, repera i poduzetnika Seana Diddyja Combsa s kojim je nakon dvogodišnje veze prekinula 2001. godine

Jedan od najbogatijih repera na svijetu, Sean Diddy Combs, ove je nedjelje na Instagramu organizirao plesni program u cilju prikupljanja sredstava za američku neprofitnu organizaciju Direct Relief koja zajednice pogođene siromaštvom opskrbljuje medicinskom opremom u jeku pandemije koronavirusa.

Navedenom inicijativom na Instagramu poznati 50- godišnji reper i poduzetnik uspio je prikupiti preko 3,4 milijuna dolara, a u humanitarnoj akciji pridružila mu se i bivša partnerica, 50- godišnja latino diva Jennifer Lopez.

U društvu zaručnika Alexa Rodrigueza, Jennifer Lopez virtualnim putem pokazala je svoje plesno umijeće svekolikoj javnosti, kao i bivšem partneru, Seanu Diddyju Combsu, kojemu se u prijenosu uživo pridružilo i trojica sinova.

Prije prekida 2001. godine, latino diva i poznati američki reper u ljubavnoj vezi bili su dvije godine, a vijest o prekidu javnosti su obznanili na Valentinovo te godine. Usprkos prekidu, bivši par ostao je u prijateljskim odnosima, a njihov posljednji javni susret dogodio se 2018. godine u Las Vegasu gdje je latino diva nastupala u sklopu svoje koncertne rezidencije 'All I Have'.