PAR IZ SNOVA

Jennifer Lawrence i Bradley Cooper opet zajedno

17.10.2014 u 10:54

Bionic
Reading

Mlada oskarovka Jennifer Lawrence s kolegom Bradleyjem Cooperom filmsko je platno dijelila dva puta, u filmovima 'U dobru i u zlu' i 'Američki varalice', a sada ponovno surađuju u nadolazećoj drami 'Serena'

'Ja sam na neki način dobio jackpot što se tiče rada s Jennifer Lawrence', rekao je neodoljivi glumac Bradley Cooper o ponovnoj suradnji s kolegicom, a donosi Vanity Fair. U filmu Lawrence i Cooper glume mladi par kojem sve komplikacije započnu kada shvate da ne mogu imati djecu. Radnja filma smještena je u Sjevernu Karolinu 1930. godine.

'Ona je divna. Rekao bih kako je najveća vrijednost njezina razina opuštenosti. To je vrlo uzbudljivo, baš kao i biti njezin partner na filmu. Vrlo slično kao Robert De Niro. Oni su vrlo slični u tome', ističe Cooper.


I Jennifer je pohvalila suradnju s Bradleyjem istaknuvši kako je olakotna okolnost činjenica da su već radili zajedno. 'Jako je smiješan i zbog toga je rad s njim zabavan i lagan. Zamisliš neki lik u glavi kada čitaš scenarij, a onda se pojavi Bradley na setu i dogodi se nešto sasvim novo', zaključila je ova uspješna glumica.