'Rob NAVIKE'

Jennifer Aniston otkrila tajnu svog mladolikog izgleda

12.08.2017 u 19:55

Bionic
Reading

Iako će uskoro ući u šesto desetljeće, popularna Rachel iz serije 'Prijatelji', oduševljava svojim izgledom i dalje. Jennifer Aniston poznata je po tome da pazi na prehranu i redovito, pomalo opsesivno vježba, kao i da nikada ne mijenja svoju frizuru, koja joj je postala zaštitni znak

Odavno nije tajna da slavna glumica svoju zavidnu figuru i mladolik izgled zahvaljuje zdravoj prehrani i redovitom, gotovo, opsesivnom vježbanju.

Jen! 🙌🏻 "Wow" is the word !!💜😍 #rachelgreen #jenniferaniston

A post shared by Jennifer Aniston ♡ (@anistonfan) on

I dok o svom privatnom životu drži 'jezik za zubima', 48-godišnja Jennifer Aniston o modi, stilu, prehrani i vježbanju, uvijek će rado pričati. U nedavnom intervjuu za Vogue tako je otkrila svoje omiljene vježbe ali i zašto već godinama ne mijenja frizuru.

Jennifer Aniston je poznata kao zaluđenik u vježbanje. Kako je rekla, ima faze kada se drži određenih vrsta vježbi, a ovih je dana zaluđena novom vrstom vježbanja nazvanoj The Class.

'Radim 'The Class by Taryn Toomey' sa svojim trenerom. Bacam teške stvari uokolo, guram medicinske lopte i tresem i skačem s onim velikim konopima', otkrila je dobitnica Zlatnog globusa.

  • +18
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

I dok svako toliko promijeni treninge i vrste vježbi, kada je riječ o njezinoj kosi, tu izmjena nema. Već je godinama vjerna svojoj, sada već itekako, prepoznatljivoj frizuri - koja je zapravo postala njezin zaštitni znak.

'Rob sam navike. Baš sam čudna u tom pogledu. Ne popravljam što nije slomljeno i ne zamaram se time što drugi misle niti to što žele da promijenim frizuru. Volim svoje kalifornija plave pramenove i s njima se dobro osjećam.'