VJERNA KLASICI

Jennifer Aniston i u ovako običnom izdanju izgleda mrak

20.07.2017 u 11:45

Bionic
Reading

Holivudska miljenica Jennifer Aniston godinama je vjerna jednostavnom stilu odijevanja, bez prelaženja granice dobrog ukusa ili eksperimentiranja s izazovnim stilovima

Slavna glumica trenutno boravi u New Yorku te vidno uživa u društvu supruga Justina Theoruxa. S osmijehom na licu, 48-godišnja Jennifer tako je uočena u odlasku iz njujorškog hotela u nepogrešivoj dnevnoj kombinaciji stvorenoj od obične majice, traperica i jednostavnog para tenisica.

Holivudska miljenica godinama ne odustaje od prepoznatljivog stila, ne eksperimentira s trendovima, krojevima i bojama, a njezina pojavljivanja na crvenom tepihu, iako uvijek donekle predvidljiva, redovito joj osiguravaju mjesto na listi najbolje odjevenih zvijezda.

  • +18
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

S godinama je, kaže, otkrila ono u čemu se najbolje osjeća i što joj najbolje pristaje, a to su bez sumnje udobne traperice ravnog kroja, no ovaj se put odlučila za boyfriend kroj traperica s velikim prorezima na koljenima koje potpisuje brend Grlfrnd.

Dozu seksepila postigla je bijelom majicom debljih naramenica koja je otkrivala nenošenje grudnjaka, a dodaci poput smeđe torbice, slamnatog šešira sa širokim obodom, sunčanih naočala Oliver Peoples i ogrlice s tirkiznim privjeskom Jennifer Meyer dali su poseban pečat jednostavnom dnevnom izdanju.

  • +2
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim omiljenim komadima odjeće, Jennifer je godinama vjerna istoj beauty rutini držeći se pravila manje je više. 'Manje šminke, manje živciranja i jednostavan, prirodni izgled koji mi je zapravo najdraži', svojedobno je izjavila i nanovo potvrdila u njujorškom pojavljivanju s gotovo neprimjetnim make-upom i razbarušenom frizurom.

U ležernim večernjim izdanjima Jennifer se također drži provjerene modne formule koju često naglasi visokim potpeticama i komadima poput blejzera ili trendovskog ogrtača.

Omiljene platformice britanskog brenda Burberry zamijenila je u New Yorku omiljenim cipelama trendseterica s potpisom slavnog Stuarta Weitzmana.