PRAVO OSVJEŽENJE

Jennifer Aniston sve je šarmirala u ovoj cvjetnoj haljini

27.07.2017 u 11:31

Bionic
Reading

Jennifer Aniston koja se proslavila ulogom dobrodušne Rachel u kultnoj seriji 'Prijatelji' dobro je poznata i po svom odličnom modnom stilu

Ženstvena klasika – tako bi se najbolje mogao opisati modni stil ove lijepe Amerikanke koja rijetko kad griješi po pitanju odijevanja.

Iako je uglavnom viđamo u temeljnim bojama koje joj odlično pristaju, 48-godišnja Jenn se zna poigrati s uzorcima i krojevima, što na njoj izgleda bez greške.

  • +11
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zgodna glumica koja je nakon bračnog brodoloma s Bradom Pittom, sreću pronašla s također glumcem, markantnim Justinom Therouxom, izgleda bolje no ikada.

Jennifer nije propustila svečanost u Hollywoodu gdje je njezin kolega, poznati komičar Jason Bateman s kojim je glumila nekoliko filmova, dobio svoju zvijezdu na Šetalištu slavnih.    

Zgodna glumica bila je među najzapaženijim uzvanicama u maksi ljetnoj haljini bez rukava s narančastim i ružičastim cvjetovima na crnoj podlozi (Proenza Schouler).

Ovaj odličan ljetni outfit dodatno su naglasili besprijekorna frizura i diskretan make up te zanimljive naušnice by Jennifer Meyer.

Outfit su upotpunile ružičaste sandale (Aquazzura) i vječna chanelica, pa je, složit će se svi, za ovaj stajling Jennifer zaslužila čistu peticu.