JEDVA DOČEKALA

Jelena Rozga zadivila u glamuroznoj haljini koja joj je pristajala kao salivena

17.05.2021 u 09:59

Bionic
Reading

Otkako je pandemija koronavirusa poharala svijet, najteže pogođena je industrija zabave jer su koncerti i slična događanja odmah otkazani, no čini se da stvari ipak idu na bolje

Glazbenicima je itekako teško pao prisilni odmor pa je Jelena Rozga na društvenim mrežama s velikim veseljem dočekala trenutak da odbaci tenisice i traperice, casual kombinaciju u kojoj smo je stalno viđali posljednjih godinu dana, i odjene nešto posve drukčije.

Lijepa Splićanka zablistala je u raskošnoj haljini s potpisom našeg poznatog dizajnerskog dvojca eNVy room, a koja kao da je stvorena za nju, što je pokazala i na Instagramu prilikom gostovanja u emisiji 'Music Awards Ceremony' koja će biti prikazana krajem svibnja na RTS-u.

Upečatljiva haljina s velikim volanom i istaknutim ramenima naglasila je besprijekornu figuru atraktivne glazbenice koju mnogi smatraju jednom od najljepših domaćih pjevačica. Ženstvene crne sandale s remenčićem s potpisom YSL zaokružile su ovaj Jelenin večernji look.

  • +7
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Trendi frizura s valovima i odličan make up lijepo su se uklopili u ovaj svečani stajling zgodne Rozge.

'Napokon na sceni', poručila je plavokosa pjevačica pored fotografije s tog događanja koju je objavila na Instagramu, a brojni komplimenti koju su uslijedili potvrdili su da je ovaj modni odabir bio pun pogodak.

Njezinim se dnevnim izdanjima nedavno pozabavio i naš modni kritičar Fashion Guru primijetivši da Jelena voli puf rukave te da ima zavidnu kolekciju topova s ovim trendi detaljem.

'Znamo da je ponavljanje majka mudrosti, tipa kad ja lomim jezik na satu francuskog, ali kada uporno ponavljaš modne kombinacije, onda to pomalo dosadi, tako da jedva čekamo da naša Jelenica stane na pozornicu pa da se krene presvlačiti i malo odmoriti od košulja s puf rukavima', poručio je Jeleni modni kritičar.