ZAIGRANA PJEVAČICA

Jelena Rozga pretvorila se u Barbiku

31.03.2011 u 09:32

Bionic
Reading

Modni dvojac ELFS pripremio je veselu i inspirativnu modnu priču koju predstavljaju na nadolazećem HTC Cro A Porteru na svojoj reviji u četvrtak 31. ožujak 2011 u Westgate Shopping City

'You are the dancing queen, young and sweet, only seventeen…', stihovi su grupe ABBA koja je ELFS-ima poslužila kao osnovna nit vodilja prilikom stvaranja ove kolekcije. ELFS-i su kolekciju posvetili maturalnoj večeri jer što je moda nego zabava, a idealnu maturalnu večer vide kao priliku tijekom koje će svaki pupoljak procvjetati u najljepšu ružu. Takva prilika ovaj je put raspjevane ELFS-e spojila sa 'kraljicom estrade' te su osmislili kolekciju u svom prepoznatljivom fahu u kojoj je glavnu ulogu zaigrala glazbena zvijezda Jelena Rozga.

Modna ljubav između ELFS-a i Jelene Rozge dogodila se na prvi pogled i upravo su u njoj pronašli svoju optimistično vedru Barbiku i idealnu kraljicu maturalne večeri.

Kolekcijom dominiraju haljine pastelnih boja, romantičnih tekstura sa više slojeva čipke, bogatih ornamenata i našivenih kristalnih aplikacija. Osim uskih i pripijenih haljina jasnih kontura po kojima su prepoznatljivi ove sezone, ELFS posebnu pažnju posvećuju romantičnim haljinama volumenziranih oblika koje u kombinaciji s T-shirt majicama klasičnog kroja daju pravi Elfs prom quenn look.

Romantičan sexy-glam izgled omogućit će ELFS obožavateljicama da svaku večer zablistaju poput prave princeze, a za ovu priliku ELFS su za svoju kraljicu maturalne večer okrunili Jelenu Rozgu.