VENERA U RAKU

Jelena Rozga i Stjepan Hauser bit će na skliskom terenu

22.02.2017 u 15:40

Bionic
Reading

Pjevačica Jelena Rozga i njen dečko Stjepan Hauser dobar su primjer kako se Lav i Blizanac mogu slagati. Kako oboje imaju Veneru u Raku, strast je neizbježna u svakom aspektu njihove veze

Jelena Rozga i Stjepan Hauser tvore zvjezdani par koji odudara od tradicije zbog mlađe dobi muškog partnera. Kraljica estrade rođena je 23. kolovoza 1977. u zadnjim trenucima vladavine Lava. Njeno iznimno moćno Sunce donosi joj karizmu, scenski talent i vrhunsko snalaženje pod svjetlima reflektora.

Blizina Sunca i Saturna ukazuje na njenu ozbiljnost, samodisciplinu i oslanjanje na naporan rad. Zagrljaj Mjeseca i Neptuna u Strijelcu obdario ju je ljubavlju prema glazbi i plesu, dok joj Venera u Raku donosi romantičnu prirodu željnu ljubavi i pažnje.

Njezin devet godina mlađi odabranik, violončelist Stjepan Hauser, rođen je u znaku Blizanaca 15. lipnja 1986. Vedre je prirode i voli sve okretati na šalu. Venera i Merkur u Raku otkrivaju njegovu nježnu i osjetljivu prirodu, koju nerado pokazuje u javnosti. U poslu je prava zvijer: Mjesec položen u Djevici zaslužan je za njegov perfekcionizam i analitičnost, dok ga Mars u Jarcu obdaruje velikom upornošću i sposobnošću odricanja.

Romantične Venere u Raku

Oboje imaju Veneru u Raku, što govori o iznimnoj međusobnoj naklonosti i obostranim romantičnim stremljenjima. Uzbudljiv aspekt njegovog Marsa u Jarcu i njezine Venere u Raku odgovoran je za erotske iskre, česte prepirke i strastvena pomirenja. Blizina njezinog Marsa i njegovog Sunca naglašava povremene dvoboje ega i borbe za prevlašću.

Na razvoj njihovog odnosa najjače će utjecati kretanja Saturna i Jupitera. Saturn u Strijelcu cijele godine unosi nemir u Stjepanov život i navodi ga da promisli o svom životu, postignućima i zacrtanim ciljevima. Ovaj mrki i strogi planet mogao bi ga navesti da odbaci neke navike i odnose kao nedovoljno ozbiljne.

Jupiter u Vagi do jeseni će napadati njihove natalne Venere u Raku donoseći im brojna iskušenja. Moguće je da će se jednom od njih ili oboma svidjeti netko drugi, iako će i dalje osjećati međusobnu naklonost. Planetarni pritisak do idućeg Božića jamči im mnoštvo izazova koji bi se mogli pokazati prevelikim za njihov odnos.