TJEDNI HOROSKOP

Lavovi su spremni za nevjeru, a Strijelce čekaju problemi u vezi

20.02.2017 u 07:00

Bionic
Reading

Bliži se kraj veljače, a za vikend je završilo i razdoblje Vodenjaka, te je time započelo vrijeme Ribe. Za neke će ovaj tjedan biti uzbudljiv, no za neke baš i ne

Ovnovi će u tekućem tjednu biti ispunjeni zadovoljstvom. Razlog tomu je ljubavni preporod koji bi se mogao dogoditi. Bikovi će, s druge strane, biti usamljeni ako nisu u vezi i trebali bi utjehu potražiti u društvu prijatelja.

Blizance čeka uobičajeni užurbani društveni život, kao i moguće novo poznanstvo koje može prerasti u romansu. Rakovi će patiti od nedostatka samopouzdanja, kako u ljubavi, tako i na poslu.

Lavovi će morati naći unutarnju snagu ako su skloni nevjeri jer će imati priliku prevariti partnera. Djevice će se zatvoriti u kuću, pa će kasnije morati svima objašnjavati zašto su to učinile.

Vagama bi se moglo dogoditi da u naletu bijesa učine nešto što će ih kasnije progoniti, a Škorpioni će biti zatrpani poslom.

Strijelci koji će imati probleme u vezi trebali bi razgovarati s partnerom jer će jedino tako uspješno riješiti novonastali problem. Jarci će uživati u vremenu provedenom uz bližnje, no morat će paziti što pričaju na poslu.

Vodenjaci će imati dinamičan društveni tjedan, a bilo koji posao koji se temelji na komunikaciji obavljat će s lakoćom. Ribama će cijeli tjedan prilaziti osobe suprotnog spola koje će im laskati, a jedna od zainteresiranih osoba mogla bi brzo ući u krug njihovog povjerenja.

Detaljan tjedni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE.