KRAJ VODENJAKA

Počinje vladavina mlakih Riba: Što raditi i čega se čuvati

19.02.2017 u 07:00

Bionic
Reading

Vodenjaku je došao kraj, a nakon njega počinje razdoblje Ribe. Pripremite se za nalet kreativnosti i dobrotvorno djelovanje

Vladavina suosjećajnog i intuitivnog znaka Riba ove godine počinje već u subotu 18. veljače u 12:32 po hrvatskom vremenu. Ovaj položaj Sunca godit će Ribama, Rakovima, Škorpionima, Jarcima i Bikovima, dok će zadati poneku glavobolju i crpiti energiju Blizancima, Strijelcima i Djevicama.

Stvaralačko nadahnuće, smisao za estetiku i moć intuitivne spoznaje bit će vam povećani. Vrijeme je povoljno za proučavanje alternativnih metoda liječenja, aromaterapije, astrologije i tarota. Sad je pravi trenutak za prelazak na vegetarijanstvo i usvajanje tehnika opuštanja i duhovnog rasta kao što su joga, meditacija i autogeni trening.

Rast suosjećajnosti i tolerancije

U idućih tridesetak dana, dok Sunce bude u Ribama, ljudi će biti skloniji pomaganju nego inače pa će davati dobrovoljne priloge humanitarnim organizacijama i angažirati se na traženju smještaja napuštenim životinjama. Ova će tendencija biti najizraženija u zadnjih deset dana vladavine Riba, kad agresivni Mars napusti Ovna i uđe u Bika.

Iako je suosjećajnost prema živim bićima u nevolji pohvalna, netko bi mogao zloupotrijebiti vašu povećanu toleranciju, osjetljivost i požrtvovnost. Čuvajte se lažnih prosjaka i prodajnih agenata koji vam nude neodoljive uvjete kupnje nečeg što vam ne treba.

Imajte na umu da je razdoblje Riba obilježeno smanjenim smislom za praktično. Ne budete li oprezni, mogli biste propustiti podmiriti neki račun, za nešto platiti previsoku cijenu, zaboraviti uzeti kusur ili zametnuti dokumente i vrijednosti.