vrlo chic

Jelena Đoković blistala na premijeri: Elegantna haljina bila je pun pogodak, baš kao i cipele i torba

02.04.2023 u 10:33

Jelena Đoković

Izvor: Pixsell / Autor: MARIJA MLADJEN/ATAIMAGES/PIXSELL

Bionic
Reading

Jelena Đoković, supruga proslavljenog tenisača Novaka Đokovića, stigla je u Beogradsko dramsko pozorište na premijeru predstave 'Laž' i privukla pažnju pomno odabranim stajlingom

Premija predstave 'Laž' privukla je brojnu publiku u Beogradsko dramsko pozorište, a među okupljenim mnoštvom isticala je Jelena Đoković, lijepa supruga proslavljenog tenisača Novaka Đokovića.

Jelena je stigla i spremno fotografima pozirala u društvu manekenke Sofije Milošević. Dvije dame su zajedno pozirale, a dok je Jelena za premijeru izabrala haljinu kariranog uzorka, kaput i srebrne sandale, Sofija je došla u nešto smjelijoj kombinaciji.

Ono što je odmah privuklo pažnju bio je Jelenin damski stajling koji je bio suptilan spoj klasike i vladajućih trendova. Haljina je zapravo bila komplet od pencil suknje visokog struka i topa V-izreza koji je otkrivao Jelenin struk.

Ženstveni komplet u kariranog uzorka u crno, crvenoj i bež nijansama Jelena je uspješno spojila svijetlo bež kaputom, vrlo elegantnim komadom. Stajling je zaokružila efektnim detaljima – srebrnim slingback salonkama, inače vrlo popularnim modelom za proljeće, te zelenom Dior torbom koja je bojom u kombinaciju unijela malo vibrantnosti.

  • +19
Slingback cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara