PRAKTIČNO I ŠTEDLJIVO

Jeftini beauty trikovi koji će vam spasiti dan

15.10.2013 u 09:02

Bionic
Reading

Neke uobičajene kozmetičke proizvode koje imate možete koristiti na malo neobičniji način i ne samo da će spasiti dan, već će povoljno utjecati na vaš budžet

Evo nekoliko pametnih uporaba uobičajenih proizvoda.

Regenerator umjesto kreme za brijanje
Naumili ste se brijati i shvatili da je ambalaža prazna. Ne očajavajte, posegnite za regeneratorom. Slične je teksture i smanjit će mogućnost porezotina. Nanesite ga u tankom sloju na područje koje želite brijati i učinak će vas iznenaditi.

Ruž za usne umjesto rumenila
Vjerojatno nema žene koja nije posegnula bar jednom za ovim trikom. Ruž zahvatite jagodicama prstiju i pomalo nanosite na obraze. Uvijek je lakše nanijeti još malo, nego skinuti višak. U ovom slučaju kada je ruž u službi rumenila, preporučljivo je koristiti ružičaste i crvene tonove.


Maskara umjesto olovke za oči
Maskara lako može postati multitasking proizvod. Ako je nanesete u malo debljem sloju na korijen trepavica, dat će dojam kao da ste nanijeli olovku za oči.

Losion za tijelo umjesto voska ili gela za kosu
Frizuru osim voska i gela mogu spasiti i losioni za tijelo koji će se super apsorbirati u suhe dlake i pomoći vam pri oblikovanju kose. Idealna su zamjena upravo za čvrstu i gustu kosu, dok lako može zamastiti tanku i inače sjajnu dlaku.

Umjesto manikure probajte ulje za zanoktice
Kad nemate vremena za manikuru, stvar može spasiti ulje za zanoktice. Hidratizirat će nokte, ali i zagladiti kožu. Nokti će biti sjajni i izgledat će svježe.