MODU IMA U MALOM PRSTU

Jednostavna estetika njen je potpis: Pjevačica Nika Turković modnim stilom može parirati uspješnim street style zvijezdama

21.09.2020 u 14:48

Bionic
Reading

Zagrepčanku Niku Turković jedni znaju kao djevojčicu koja je predstavljala Hrvatsku na Dječjoj pjesmi Eurovizije 2004. godine i pjevačicu čija je karijera u posljednjih godinu dana naglo krenula uzlaznom putanjom, dok je drugi dio javnosti prati i voli prvenstveno zbog njezina modnog izričaja. Na svom profilu na Istagramu Nika s obožavateljima redovito dijeli svoje odjevne kombinacije koje odišu minimalističkom estetikom, a to radi savršeno

S obzirom na njezinu popularnost na omiljenoj društvenoj mreži kada je moda u pitanju - Instagramu, na kojem je prati gotovo 17 tisuća obožavatelja, pjevačicu Niku Turković slobodno možemo nazvati i influencericom.

Zbog svojih je nenametljivih, prozračnih i jednostavnih kombinacija čistih linija, bez upadljivih printova i boja 25-godišnja ljepotica često inspiracija zaljubljenicama u minimalističku modu. Sve što ova mlada Zagrepčanka odjene pobudi zanimanje njezinih pratiteljica koje pomno prate njezinu modnu igru.

Iako se na prvu čini kako Nika ne voli eksperimentirati i drži se modnih klasika, shvatit ćete da ste stvorili takav dojam zato što s nevjerojatnom lakoćom nosi sve što joj padne pod ruku. Jer, budimo realni - rijetko tko može izgledati elegantno i seksi u običnoj bijeloj majici i traper bermudama.

E, pa Nika može! Njen posljednji stajling jednako nam se dopao. Crnu minicu visokog struka s prorezom i smeđu majicu kratkih rukava pjevačica je uskladila s dobro poznatom torbom Jacquemus i robusnim crnim gležnjačama s debelim đonom, koje slove za najpoželjnije čizme sezone. Bravo, Nika!