njezina muza

Nika Turković pokazala mamu od koje krade modne ideje

03.09.2020 u 11:16

Bionic
Reading

Mlada zvijezda u usponu osim pjevačkim talentom pažnju privlači i zanimljivim stilom odijevanja. U kupovini je, rekla je, organizirana, a često u 'šoping' odlazi i u mamin ormar. Nika Turković sada je odlučila pokazati svoju majku i njezin stil iz razdoblja koje posebno voli

Prošle godine je počela osvajati domaću glazbenu scenu, objavila je nekoliko sjajno prihvaćenih singlova, a premda je karantena svima malo pomutila planove, ona i dalje radi na novim pjesmama. No osim kvalitetnim pjesmama 25-godišnja Nika Turković plijeni svojim minimalističkim, klasičnim modnim kombinacijama kojima inspirira 'vojsku' pratiteljica na Instagramu.

Ranije je priznala da joj je mama Gordana stilski uzor te da osobito inspirativno doživljava njezinu fazu iz devedesetih. Upravo zato pokazala je kako je njezina majka izgledala dok je nju nosila u trbuhu. Od nekih klasičnih dizajnera koje je uvijek nosila, a Nika je samo sanjala o njima, obožava brendove Bottega Veneta i Celine. Inače, svojoj najvoljenijoj osobi pjevačica je posvetila jednu od devet tetovaža koje krase njezino tijelo.

View this post on Instagram

chasing sunsets in my fav summer dress ‘20

A post shared by N. (@nikaturkovic) on

'Jako mi to laska i jako sam počašćena jer obožavam modu i uvijek se volim igrati njome. Mislim da moda sačinjava dio imidža, stoga joj uvijek pridajem određenu važnost', izjavila je Nika nedavno za tportal na pitanje godi li joj to što je svrstavaju na liste najbolje odjevenih. Pjevačica je inače veliki fan skandinavskih i francuskih brendova i strogo se drži onog da je jedan kvalitetan komad bolji od 10 prolaznih, pa je to, rekla je, njezina modna mantra koju sve više slijedi.

View this post on Instagram

@ home, edition beige 🤍

A post shared by N. (@nikaturkovic) on