ČISTA ELEGANCIJA

Jednostavna, a tako efektna: U haljinu Julianne Moore zaljubit ćete se na prvi pogled

08.02.2023 u 10:35

  • +5

Julianne Moore

Izvor: Profimedia / Autor: ANTHONY HARVEY / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Oskarovka Julianne Moore plijenila je elegancijom ovog utorka dok je predvodila zvijezde na londonskoj premijeri svog novog filma ‘Sharper’

Iako će krajem ove godine proslaviti 63. rođendan, zvijezda filmova 'Zauvijek Alice', 'Chloe', 'The Hours' ili 'Kralj pornića' izgleda desetljećima mlađe.

Na premijeri svog novog filma ‘Shaper’ izgledala je senzacionalno. Crvenim tepihom u Londonu prodefilirala je u crnoj kreaciji s plaštom do poda, povezanim s haljinom uz pomoć blještave trake svezane u mašnu. Za ovaj stajling, kao i njezine brojne druge viđene na crvenom tepihu, pobrinula se poznata holivudska stilistica Kate Young.

Za modnu bibliju Vogue Moore je nedavno progovorila o neizbježnom procesu starenja, ali i tome kako njeguje blijedu put i prirodno riđu kosu, njezin zaštitni znak već godinama.

'Ne možemo biti protiv starenja. Nemamo kontrolu nad tim. Starenje je prirodan, stalan proces za koji se nadamo da će dugo trajati. Želim starjeti, želim biti točno tu gdje jesam sada, sa svim svojim iskustvima', izjavila je poznata oskarovka.

75. dodjela nagrada 'oscar'

Objavljene su nominacije za Oscare, a ovako su izgledale holivudske ljepotice na dodjeli prije čak 20 godina

Pogledaj galeriju