SVI JE ŽELE

Jednom se pojavila u ovoj košulji i odmah je rasprodana

03.02.2015 u 15:42

Bionic
Reading

Najbolje plaćena manekenka na svijetu Gisele Bundchen podržala je supruga, igrača Patriotsa Toma Bradyja, u najvažnijoj utakmici godine, a za tu je prigodu odjenula kariranu košulju u 'patriotskim' bojama, crvenoj, plavoj i bijeloj - naravno, ona je mnogima zapela za oko i odmah je rasprodana

Za vrijeme Super Bowla Gisele je zdušno navijala u sportskoj majici sa suprugovim imenom i brojem 12 na leđima, a ukrasila ju je svjetlucavim kamenčićima.

Pobjedu Patriotsa, za koje igra njezin suprug, jedan od najboljih quaterbackova u povijesti NFL-a, lijepa manekenka proslavila je u uskim trapericama, čizmama Stuarta Weitzmanna, koje su joj prekrile koljena, i casual kariranoj košulji u prigodnim 'patriotskim' bojama - crvenoj, bijeloj i plavoj.


Karirani uzorak hit je već nekoliko sezona, a košulja modnog brenda Rails koju je nosila Gisele mnogima je zapela za oko te je odmah rasprodana.

Are you ready?!?! Let's go Pats!!!!! #superbowl ??❤️?? Vocês estão prontos?!?! Vamos Pats!!!!!

A photo posted by Gisele Bündchen (@giseleofficial) on

Uspješna manekenka otkrila je u razgovoru za ožujsko izdanje magazina Vogue da je znala to da je Tom Brady onaj pravi čim ga je upoznala. Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja i to na spoju naslijepo 2006.

'Istog trena sam znala. Vidjela sam u njegovim očima da je on čovjek s integritetom koji vjeruje u iste stvari kao i ja', rekla je Gisele.

U braku su od 2009. i imaju dvoje djece, petogodišnjeg sina Bena i dvogodišnju kćerkicu Vivian. Brady također ima sina Johna iz veze s glumicom Bridget Moynahan.

Gisele je za Vogue otkrila i to da joj je majčinstvo prioritet u životu. 'Dolazim iz velike obitelji i moji su roditelji bili jako brižni i prepuni ljubavi. No najvažnije za mene kao majku jest to da održim svoju riječ. Kad kažem 'ne', onda to i mislim. Uvijek im govorim da imaju sve vrijeme na svijetu koje mogu provesti govoreći mi da žele nešto, ali pametni su i znaju da nisam popustljiva', otkriva Gisele.

Dugonoga manekenka ne krije to da je celebrity svijet ne zanima previše te da bi vrlo rado živjela i radila na farmi. 'Moje najranije uspomene vezane su uz kuću moje bake, a ona je muzla krave i skupljala jaja koje su nesle kokoši. Da mogu birati, bila bih bosonoga, okružena životinjama i živjela bih u kućici na drvetu. Poput Tarzana i Jane - to je moj san. Najsretnija sam kad sam okružena prirodom', kaže Gisele.